Skocz do zawartości
  • 0

Srebrna łyżeczka z monogramem

lulamanula

Pytanie

Napisano

Witam. Mam pytanie - czy na tym forum jest ktoś, kto udzieliłby mi informacji na temat tej srebrnej łyżeczki z monogramem? Interesuje mnie szczególnie miejsce jej powstania oraz sam monogram. Próbowałam już wcześniej szukać informacji w Internecie, ale niestety bez skutku. Nie jestem w tym dobra. Za wszelką pomoc będę bardzo wdzięczna.

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Łyżeczka wykonana ze srebra próby 84, czyli 0.875, w St. Petersburgu przez złotnika Matiusa Kiltsyelyeona. Ocechowana przez probierza Ivana Yestigneeva w 1886 roku.
Napisano

Witam. Mam pytanie - czy na tym forum jest ktoś, kto udzieliłby mi informacji na temat tej srebrnej łyżeczki z monogramem? Interesuje mnie szczególnie miejsce jej powstania oraz sam monogram. Próbowałam już wcześniej szukać informacji w Internecie, ale niestety bez skutku. Nie jestem w tym dobra. Za wszelką pomoc będę bardzo wdzięczna.

Napisano
Jeżeli to jest faktycznie srebrna łyżeczka to zrób fotki punc. Są z drugiej strony łyżeczki, takie małe znaczki :-)
Fotki muszą być wyraźne i wtedy udzielimy Ci informacji.
Pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie