Skocz do zawartości

Z mojego strychu i nie tylko ;-)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Witam
Nie jestem aż tak mocny w tej dziedzinie bo to początki mojej przygody z żywą historią.Zanim się zarejestrowałem to długo przesiadywałem na forum czytając z podziwem patrząc na wiedzę niektórych użytkowników.Zdjęcia te zamieściłem nie po to by weryfikować ich oryginalność.Bo wiem że na 10 osób 6 będzie na ak",4 na ie".
Sailer z całym szacunkiem dla Ciebie po takiej fotce jesteś w stanie stwierdzić że coś zalatuje starością?Nie wszystko co stare musi być połamane i ociekać rdzą.Część odznaczeń to sentymentalny prezent i mam gdzieś to że wszystko mogą to być kopie z Chin.:-))))
Pozdrawiam Was serdecznie,wszystkiego dobrego życzę.

Nie wszystko co stare musi być połamane i ociekać rdzą." tu się z Tobą zgadzam w 100%, sam nie raz o tym pisałem na forum i dodam, że większość osób na widok dobrego trafienia i tak je neguje, gdzie nie kiedy są to faktycznie oryginały :] Ale część z nich to wytwór fantazji osób które je wyprodukowały, po prostu nigdy takich w epoce nie klepano :] Nie czepiłem się, chciałem tylko luknąć na nie z liska" :]

-POZ-

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie