misiek30cd Napisano 14 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2010 34 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek30cd Napisano 14 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2010 35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek30cd Napisano 14 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2010 36 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek30cd Napisano 14 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2010 36a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek30cd Napisano 14 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2010 37 Nie mam pojęcia od czego ta ptaszyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek30cd Napisano 14 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2010 38 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek30cd Napisano 14 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2010 39 Nie wszystko orginały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek30cd Napisano 14 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2010 40 Nie wszystko oryginał.Sorki za poprzednią literówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirBadFate Napisano 14 Sierpień 2010 Share Napisano 14 Sierpień 2010 Jestem pod wrażeniem kolekcji:) Tak trzymaj ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sailer Napisano 16 Sierpień 2010 Share Napisano 16 Sierpień 2010 Wrzuć wybiórczo oryginały z drugiej tablicy. Z tego co widzę, to tylko wrona kombatancka z ułamanym wieńcem zalatuje starością" :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 16 Sierpień 2010 Share Napisano 16 Sierpień 2010 szkoda ze bagnecik wz.88 taki zjedzony, bo fajna rzecz.fanty niczego sobie.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek30cd Napisano 16 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2010 WitamNie jestem aż tak mocny w tej dziedzinie bo to początki mojej przygody z żywą historią.Zanim się zarejestrowałem to długo przesiadywałem na forum czytając z podziwem patrząc na wiedzę niektórych użytkowników.Zdjęcia te zamieściłem nie po to by weryfikować ich oryginalność.Bo wiem że na 10 osób 6 będzie na ak",4 na ie".Sailer z całym szacunkiem dla Ciebie po takiej fotce jesteś w stanie stwierdzić że coś zalatuje starością?Nie wszystko co stare musi być połamane i ociekać rdzą.Część odznaczeń to sentymentalny prezent i mam gdzieś to że wszystko mogą to być kopie z Chin.:-))))Pozdrawiam Was serdecznie,wszystkiego dobrego życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sailer Napisano 16 Sierpień 2010 Share Napisano 16 Sierpień 2010 Nie wszystko co stare musi być połamane i ociekać rdzą." tu się z Tobą zgadzam w 100%, sam nie raz o tym pisałem na forum i dodam, że większość osób na widok dobrego trafienia i tak je neguje, gdzie nie kiedy są to faktycznie oryginały :] Ale część z nich to wytwór fantazji osób które je wyprodukowały, po prostu nigdy takich w epoce nie klepano :] Nie czepiłem się, chciałem tylko luknąć na nie z liska" :]-POZ- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.