krank Napisano 8 Sierpień 2010 Autor Napisano 8 Sierpień 2010 wyskoczyła mi dzisiaj taka nakrętka z sygnowaniami C.S.H Warszawa tył gładki,wielkość dwu groszówki,orientuje się od czego ona mogła być?
tyfus Napisano 8 Sierpień 2010 Napisano 8 Sierpień 2010 jakaś nakrętka od odznaki - chcesz wiedzieć od jakiej ? raczej się nie dowieszCSH - centralna składnica harcerska ?CSH - centralna składnica handlowa ?
maro20 Napisano 8 Sierpień 2010 Napisano 8 Sierpień 2010 CSH-centralna składnica harcerska.okres komuny,nakrętka od krzyża harcerskiego.pozdrawiam
tyfus Napisano 8 Sierpień 2010 Napisano 8 Sierpień 2010 :))trzecia od lewej - była na Alledrogo - opisana jako harcerska, czyli tak jak stwierdził maro20 :)http://www.google.pl/images?hl=pl&q=nakr%C4%99tka%20od%20odznaki&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1366&bih=587
maro20 Napisano 8 Sierpień 2010 Napisano 8 Sierpień 2010 widzisz kolego Tyfus - właśnie się dowiedział.Jeszcze żyją ludzie którzy te czasy pamiętają i takie krzyżę nosili.Pozdrawiam młodzież
krank Napisano 8 Sierpień 2010 Autor Napisano 8 Sierpień 2010 dzięki panowie za szybką pomoc,szukałem całej odznaki ale lipa....
tyfus Napisano 8 Sierpień 2010 Napisano 8 Sierpień 2010 maro20 - ja też swego czasu krzyż nosiłem.ale na nakrętkę nie zwracałem uwagi :) nie ona grała pierwsze skrzypce ;)-pozdro-
krank Napisano 8 Sierpień 2010 Autor Napisano 8 Sierpień 2010 to macie może fotkę jak wyglądała ta odznaka?
tyfus Napisano 8 Sierpień 2010 Napisano 8 Sierpień 2010 krank...osłabiasz mnie :)nie możesz znaleźć jak wyglądał krzyż harcerski ?no panie kolego....http://www.google.pl/images?hl=pl&q=krzy%C5%BC+harcerski\\&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=yu5eTIyaH4ueOJSojb0J&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=4&ved=0CEEQsAQwAw&biw=1366&bih=587
krank Napisano 8 Sierpień 2010 Autor Napisano 8 Sierpień 2010 oj Tyfus nie bulwersuj się trzeba było napisać że to od zwykłego krzyża harcerskiego i sam bym sobie znalazł,wpisywałem odznaka harcerska i dlatego nie znalazłem i poprosiłem was,odznaki i medale to nie jest moja mocna strona co innego monety :)
tyfus Napisano 8 Sierpień 2010 Napisano 8 Sierpień 2010 hmmm....wydaje mi się, że maro20 w piątym poście napisał.....ale może niedowidzę ;)
krank Napisano 8 Sierpień 2010 Autor Napisano 8 Sierpień 2010 no dobra niech Ci będzie,nie domyśliłem się że chodzi mu o zwykły krzyż w harcerstwie nie byłem to co się dziwisz?:)
Pytanie
krank
wyskoczyła mi dzisiaj taka nakrętka z sygnowaniami C.S.H Warszawa tył gładki,wielkość dwu groszówki,orientuje się od czego ona mogła być?
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.