Skocz do zawartości

Moja skromniutka kolekcja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 233
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 weeks later...
Napisano

Wczorajszy półtoragodzinny wypad na nowe poletko. Strzał tego roku pierwszy głęboki sygnał i szok, moja pierwsza carska klamra, ileż radochy miałem. Niemalże w idealnym stanie :)

Napisano

druga strona, kompletna, ładnie sygnowana, ciekawa wytwórnia.
Pod wieczór z powrotem ruszam na to poletko, grunt piaszczysty, po podoraniu. Chodziłem jak popadnie, niestety nie mogę przejść całego w liniach prostych na omiecenie wykrywką - ponad 2 ha gruntu, a rolnik będzie jutro siał poplon :(

Napisano
Morfeusz27 gratuluję znajdek i co najważniejsze efektywności.
Półtorej godziny łażenia po polu i takie efekty?? No, no to albo masz tak urodzajne poletka w okolicy albo też masę szczęścia.
Ja często i za cały dzionek nie mam nawet połowy z Twoich fantów.

Przy okazji można zapytać na jakim sprzęcie chodzisz??

Pozdrawiam
Napisano
Dzięki za zainteresowanie i słowa uznania. Klamra wyszła na głębokości pół metra, w warstwie żwiru pod uprawianą glebą. Sygnał był słaby, ale wyrazisty. odkryłem urodzajne poletka, mam życzliwość i porady ich właścicieli. A chodzę z kochanym Minelabem Sov GT, kosi niemiłosiernie. Wczoraj też byłem i wyszło przez dwie godzinki 11 fajnych moniaczy , wieczorem zamieszczę fotki, pozdro
Napisano

Powtórka na moim poletku, mix - srebrna łyżeczka próba 800, jakieś okucie srebrne i zwłoki pierścienia, i takie tam najciekawsze. Innych gratów z miedzi i mosiądzu ok. 1 kg, szkoda wklejać

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie