RADNORI Napisano 8 Sierpień 2010 Autor Napisano 8 Sierpień 2010 Pytanie odnośnie tych gogli to czy były one też na wyposażeniu załóg czołgów? Gość od którego to nabyłem tak właśnie twierdził ale chcaiłbym mieć pewność. :-)
imperorr Napisano 9 Sierpień 2010 Napisano 9 Sierpień 2010 ogolnie kazdy korzystal kto potrzebowal,jesli zolte szklo to szklo prawdziwe to dobre dla kierowcow itd. wyostrza obraz.jesli zolte szybki sa z celujodu to roznie mooze byc, plastik zolknie z czasem.zalogi czolgow mialy do czynienia ze smarami jesli sa pozostalosci smaru to duze prawdopodobienstwo ze tak bylo,[taj jak przy lornetkach.] no chyba ze specjalnie myl rece przed zalozeniem.pozatym w instrukcji googli nie ma opisu ze przeznaczone tylko dla LW, WH, itd.
RADNORI Napisano 8 Sierpień 2010 Autor Napisano 8 Sierpień 2010 Pytanie odnośnie tych gogli to czy były one też na wyposażeniu załóg czołgów? Gość od którego to nabyłem tak właśnie twierdził ale chcaiłbym mieć pewność. :-)
Pytanie
RADNORI
Pytanie odnośnie tych gogli to czy były one też na wyposażeniu załóg czołgów? Gość od którego to nabyłem tak właśnie twierdził ale chcaiłbym mieć pewność. :-)
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.