Kamiljan Napisano 7 Sierpień 2010 Autor Napisano 7 Sierpień 2010 swojego zdania nie wyrażę żeby nie sugerowaćpunce popularne
Tadeusz.K Napisano 7 Sierpień 2010 Napisano 7 Sierpień 2010 Kolego ad nie kupiłem ponieważ nie jestem miłośnikiem nazizmu ani pozostałości po nim . Ale jeżeli Kolegę to zadowoli to chętnie kupię ten egzemplarz który w swoim poscie przedstawił Kolega Kamiljan . Oczywiscie w cenie kopii .
ad Napisano 7 Sierpień 2010 Napisano 7 Sierpień 2010 Tadek dzieki takim jak Ty takie badziewia są chodliwe!!http://www.swistak.pl/a1952864,KLAMRA-SYGNOWANA-EHRE-BLUT-UND-BODEN.htmlDalej twierdzisz że to oryginał?
Tadeusz.K Napisano 7 Sierpień 2010 Napisano 7 Sierpień 2010 Ja mówię o egzemplarzu z postu ale cóż nie będę się spierał bo to żaden mój interes . A czy to kopia czy oryginał to dla mnie i tak jednakowe paskudztwo .
ad Napisano 7 Sierpień 2010 Napisano 7 Sierpień 2010 Tadek czym się różni oryginał z postu od kopii z świstaka?
Kamiljan Napisano 8 Sierpień 2010 Autor Napisano 8 Sierpień 2010 Dzięki Pany, miałem zamiar przedstawić lepsze zdjęcia ale widzę, że nie ma potrzeby. Identyfikacja zakończona, spory myślę że także, Pozdro!
Kamiljan Napisano 7 Sierpień 2010 Autor Napisano 7 Sierpień 2010 swojego zdania nie wyrażę żeby nie sugerowaćpunce popularne
8total4 Napisano 8 Sierpień 2010 Napisano 8 Sierpień 2010 Kolega Tadeusz.K powstrzyma tendencyjne wpisy, zamieniając je na fachowe tudzież naukowe.Po pierwsze klamry w 3 Rzeszy tłoczono a nie odlewano, po drugie RZM M4/24 to najczęściej występująca na kopiach sygnatura jaką kiedykolwiek Świat widział.Po trzecie tutaj jest dział identyfikacyjny a nie targowisko, więc wszystkie oferty handlowo-towarzyskie odsyłam w wiadome miejsce: http://www.odkrywca.pl/index1.php?action=gielda&dzial=9Kol. Tadeusz. K. zacznie czymś źródłowo podpierać i argumentować swoje wypowiedzi, bo póki co mało takich mieliśmy okazję zobaczyć.pozdrawiam.
ad Napisano 7 Sierpień 2010 Napisano 7 Sierpień 2010 Lipa, aż oczy bolą od patrzenia na to paskudztwo.
Tadeusz.K Napisano 7 Sierpień 2010 Napisano 7 Sierpień 2010 Nie był bym taki pewien , że jest to kopia . Jak dla mnie ta klamra jest z epoki . A klamry tego typu ( takie odlewy ) były wykonywane też w czasach Trzeciej Rzeszy . Co zresztą potwierdził Kolega PAWEL*STRC bo inaczej by napisał że jest to współczesna fantazja , kopia może tylko być czegoś co kiedyś istniało .
Pytanie
Kamiljan
swojego zdania nie wyrażę żeby nie sugerować
punce popularne
20 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.