Klemens Forel Napisano 6 Sierpień 2010 Autor Napisano 6 Sierpień 2010 Witam serdecznie i z miejsca chciałem zaprosić wszystkich Was w imieniu GRH Narew" do obejrzenia rekonstrukcji historycznej Obrona Nowogrodu " z 1939r.Będzie ona miała miejsce przy schronie bojowym obok mostu w Nowogrodzie (woj.podlaskie) 7 sierpnia(najblizsza sobota) o godz 17.00.Wstęp oczywiście bezpłatny.W inscenizacji udział wezmą ze strony polskiej:GRH Narew",GRH 5ppleg,SHCytadela",SRH 51ppsk,GRH Marienburg,GRH 9psk,GRH 2mpsze strony niemieckiej:GRHNarew",GRHBatalion Tomaszów",SRH 51ppsk.Serdecznie Zapraszamy do odkrywania" razem z nami kart historii walk obronnych z 1939r.
Slajmi130 Napisano 6 Sierpień 2010 Napisano 6 Sierpień 2010 Klemens jeszcze ze strony niemieckiej. RGRH 26 Infanterie Regiment Radom.
Klemens Forel Napisano 6 Sierpień 2010 Autor Napisano 6 Sierpień 2010 Bardzo nam miło że na naszej rekonstrukcji będzie miała premierę GRH Infanterie Regiment z Radomia z Bolem na czele oraz potwierdził swój udział GRH 17 Infanterie-Division oraz niezastąpiony Grzegorz ze Skarżyska czyli będzie się działo....
Slajmi130 Napisano 6 Sierpień 2010 Napisano 6 Sierpień 2010 oj będzie się działo, jak zawsze u Was. Imprezy wspaniałe. No nie taka do końca premiera 26 Inf.Reg. ale miło nam że pamiętacie o nas.zawsze.
ubenfurer Napisano 8 Sierpień 2010 Napisano 8 Sierpień 2010 Zdjęcie plakatu się wkleja Forel a nie fotę która się powtarza wszędzie jednakowa Docent Forel działasz czasami zbyt pochopnie Lepiej zdjęcia powklejaj
Klemens Forel Napisano 8 Sierpień 2010 Autor Napisano 8 Sierpień 2010 Plakat był nie aktualny w pewnej kwesti i mógł wprowadzić kogoś w błąd i tyle dlatego go nie wkleiłem ale użyłem tej fotki Profesorze Ubenfurerze:)
Klemens Forel Napisano 8 Sierpień 2010 Autor Napisano 8 Sierpień 2010 Zdjęcia może wieczorem wrzucę ale filmik z PAK-iem jest w deche.
ubenfurer Napisano 8 Sierpień 2010 Napisano 8 Sierpień 2010 Trzeba było wyrzucić z plakatu w paint shopie to co nie powinno tam mieć miejsca i dopiero wkleić .Zrozumiem cię , jeśli przyjmowałeś w ty czasie pacjentkę docencie Forel ;-)
Horhe Napisano 8 Sierpień 2010 Napisano 8 Sierpień 2010 Dzięki wszystkim, za mile spędzony czas, wylany pot i za poznanie tych, nieznanych mi, polskich umocnień. Tylko zacięcie zamka spowodowało, że wzięliście mnie żywcem. Forel zapewniam Cię, przyjdzie czas,że role się odwrócą łapiduchu"
revolt Napisano 8 Sierpień 2010 Napisano 8 Sierpień 2010 W imieniu SRH 51 pp Strzelców Kresowych z Iłży dziękuję wszystkim za miło spędzony czas.Chłopaki wielkie przeprosiny za zje... wam scenariusza naszą rzydziestką" miał być super efekt wyszła wielka kicha. Przyczyną było przebicie na fajce od świecy.pozdrawiam i jeszcze raz Was przepraszam.revoltSRH 51 pp SK Iłża
zabi Napisano 8 Sierpień 2010 Napisano 8 Sierpień 2010 Ja również w imieniu RGRH 26 Infanterie Regiment dziękuję za zaproszenie na rekonstrukcję i bardzo miło spędzony czas po rekonstrukcji. Zostaliśmy bardzo mile zaskoczeni gościną i serdecznością, pozdrowienia dla wszystkich obecnych oraz dla Gospodarzy. Jeszcze raz dzięki wielkie chłopaki.zabi
kloki Napisano 8 Sierpień 2010 Napisano 8 Sierpień 2010 :D ta minka mówi sama za siebie. Dzięki wielkie!
Klemens Forel Napisano 8 Sierpień 2010 Autor Napisano 8 Sierpień 2010 Fot.Beata Sobiecka W marszu do obsadzania pozycji..
Klemens Forel Napisano 8 Sierpień 2010 Autor Napisano 8 Sierpień 2010 Fot. portal 4 Łomża Pogoda nie spłatała figli
Klemens Forel Napisano 8 Sierpień 2010 Autor Napisano 8 Sierpień 2010 Fot.Beata Sobiecka Ostrzał niemiecki z drugiej strony Narwi
Klemens Forel Napisano 8 Sierpień 2010 Autor Napisano 8 Sierpień 2010 Fot 4Łomża Widok z wnętrza schronu bojowego
Klemens Forel Napisano 8 Sierpień 2010 Autor Napisano 8 Sierpień 2010 Fot.Beata Sobiecka Walka trwa...
Klemens Forel Napisano 8 Sierpień 2010 Autor Napisano 8 Sierpień 2010 Fot.Beata Sobiecka Walka trwa...
Klemens Forel Napisano 8 Sierpień 2010 Autor Napisano 8 Sierpień 2010 Fot.Portal 4 Łomża I rozgorzała na dobre...
Klemens Forel Napisano 8 Sierpień 2010 Autor Napisano 8 Sierpień 2010 Fot 4Łomża Niemiecki desant atakuje polskie pozycje
Klemens Forel Napisano 8 Sierpień 2010 Autor Napisano 8 Sierpień 2010 Fot.Beata Sobiecka Wysadzenie drzwi do schronu przez saperów...
Klemens Forel Napisano 8 Sierpień 2010 Autor Napisano 8 Sierpień 2010 Fot.Portal 4 Łomża Załoga polska na zewnatrz..
Klemens Forel Napisano 8 Sierpień 2010 Autor Napisano 8 Sierpień 2010 Fot.Portal 4 Łomża Schron zdobyty chwila oddechu dla WH
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.