Skocz do zawartości

Rekonstrukcja Obrony Nowogrodu 2010!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie i z miejsca chciałem zaprosić wszystkich Was w imieniu GRH Narew" do obejrzenia rekonstrukcji historycznej Obrona Nowogrodu " z 1939r.Będzie ona miała miejsce przy schronie bojowym obok mostu w Nowogrodzie (woj.podlaskie) 7 sierpnia(najblizsza sobota) o godz 17.00.Wstęp oczywiście bezpłatny.W inscenizacji udział wezmą ze strony polskiej:
GRH Narew",GRH 5ppleg,SHCytadela",SRH 51ppsk,GRH Marienburg,GRH 9psk,GRH 2mps
ze strony niemieckiej:GRHNarew",GRHBatalion Tomaszów",SRH 51ppsk.
Serdecznie Zapraszamy do odkrywania" razem z nami kart historii walk obronnych z 1939r.

Dzięki wszystkim, za mile spędzony czas, wylany pot i za poznanie tych, nieznanych mi, polskich umocnień.
Tylko zacięcie zamka spowodowało, że wzięliście mnie żywcem. Forel zapewniam Cię, przyjdzie czas,że role się odwrócą łapiduchu"

W imieniu SRH 51 pp Strzelców Kresowych z Iłży dziękuję wszystkim za miło spędzony czas.
Chłopaki wielkie przeprosiny za zje... wam scenariusza naszą rzydziestką" miał być super efekt wyszła wielka kicha. Przyczyną było przebicie na fajce od świecy.

pozdrawiam i jeszcze raz Was przepraszam.

revolt
SRH 51 pp SK Iłża

Ja również w imieniu RGRH 26 Infanterie Regiment dziękuję za zaproszenie na rekonstrukcję i bardzo miło spędzony czas po rekonstrukcji. Zostaliśmy bardzo mile zaskoczeni gościną i serdecznością, pozdrowienia dla wszystkich obecnych oraz dla Gospodarzy. Jeszcze raz dzięki wielkie chłopaki.

zabi

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie