igorek Napisano 15 Sierpień 2010 Autor Napisano 15 Sierpień 2010 odnosnie jeszcze zamiejszczonego filmu,dokladnie to chodzi mi o wodery,albo spodniobuty to nie nadaja sie najlepiej do tej roboty,do wedkowania ok.Ja uzywam pianki do nurkowania i bez problemu wchodze az po szyje,druga strona medalu wrazie gdy sracimy dno pod nogami;)),szczegulnie gdy jest mentna woda i raptownie opada dno ciezko jest plywac w spodniobutach czy woderach,tyle tego pozdrawiam
Mj Napisano 15 Sierpień 2010 Napisano 15 Sierpień 2010 Micha opada po obejrzeniu fantów. Sam czasem wyskoczę na plażę, ale nigdy bym nie przypuszczał, że taka bogata jest woda. Chyba muszę sprawdzić cóż tam skrywa nasz drogi Bałtyk. Pozdrówki.
igorek Napisano 22 Sierpień 2010 Autor Napisano 22 Sierpień 2010 W koncu nadeszla niedziela i obskoczylem szybko dwa jeziorka,ogolnie 4godziny moczenia wykrywki ;)).Pomimo,ze upalow jako takich nie bylo to cos tam z dna podebralem.Pozdrawiam wszystkich
igorek Napisano 22 Sierpień 2010 Autor Napisano 22 Sierpień 2010 branzoleta,stawiam na zloto ,wponiedzialek wizyta u znajomego jubilera w celu dokladnej diagnozy ;))
igorek Napisano 22 Sierpień 2010 Autor Napisano 22 Sierpień 2010 takie ma bicia,chyba 960,a reszta to szklo mam slabe i nie widac
igorek Napisano 22 Sierpień 2010 Autor Napisano 22 Sierpień 2010 Stawialem na srebro,a w domu wyszlo ze biale zloto
lolekodkrywca Napisano 25 Sierpień 2010 Napisano 25 Sierpień 2010 Co Ty chodzisz na wyspach bo masz sporo drobnicy z eurolandu czyżby Irlandia??? Nie wygląda na Polskę?
Catadero Napisano 25 Sierpień 2010 Napisano 25 Sierpień 2010 Przeczytaj wszystko od góry to będziesz wiedział gdzie chodzi...C.
stefan76 Napisano 5 Wrzesień 2010 Napisano 5 Wrzesień 2010 A nie myślałeś o otwarciu małego sklepu jubilerskiego?
igorek Napisano 6 Wrzesień 2010 Autor Napisano 6 Wrzesień 2010 Witam wszystkich,fanty pochodza z dwoch ostatnich wypadow(sobotni i dzisiejszy).Wczoraj odkrylem nowy zbiornik wodny i bylem zobaczyc jak to wyglada.Wynik mnie troche zaskoczyl,plaza jest ogrodzona ,wstep platny,a ludzi bylo duzo co ucieszylo me oko.Bede wiec zmuszony do nocnego wypadu,bo inaczej nie mozna.Uwazam ze to bedzie moj ostatni wypad jezeli chodzi o wode,bo sezon sie juz zakonczyl i z fantami na dnie ciezko.Pozdrawiam wszystkich
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.