Skocz do zawartości

Dwa pierscionki zlote

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 90
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
odnosnie jeszcze zamiejszczonego filmu,dokladnie to chodzi mi o wodery,albo spodniobuty to nie nadaja sie najlepiej do tej roboty,do wedkowania ok.Ja uzywam pianki do nurkowania i bez problemu wchodze az po szyje,druga strona medalu wrazie gdy sracimy dno pod nogami;)),szczegulnie gdy jest mentna woda i raptownie opada dno ciezko jest plywac w spodniobutach czy woderach,tyle tego pozdrawiam
Napisano
Micha opada po obejrzeniu fantów. Sam czasem wyskoczę na plażę, ale nigdy bym nie przypuszczał, że taka bogata jest woda. Chyba muszę sprawdzić cóż tam skrywa nasz drogi Bałtyk. Pozdrówki.
Napisano
W koncu nadeszla niedziela i obskoczylem szybko dwa jeziorka,ogolnie 4godziny moczenia wykrywki ;)).Pomimo,ze upalow jako takich nie bylo to cos tam z dna podebralem.Pozdrawiam wszystkich
  • 2 weeks later...
Napisano
Witam wszystkich,fanty pochodza z dwoch ostatnich wypadow(sobotni i dzisiejszy).Wczoraj odkrylem nowy zbiornik wodny i bylem zobaczyc jak to wyglada.Wynik mnie troche zaskoczyl,plaza jest ogrodzona ,wstep platny,a ludzi bylo duzo co ucieszylo me oko.Bede wiec zmuszony do nocnego wypadu,bo inaczej nie mozna.Uwazam ze to bedzie moj ostatni wypad jezeli chodzi o wode,bo sezon sie juz zakonczyl i z fantami na dnie ciezko.Pozdrawiam wszystkich

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie