igorek Napisano 9 Sierpień 2010 Autor Napisano 9 Sierpień 2010 Witam wszystkich ,dzis bylem nad jeziorem polozonym 70km od mego miejsca zamieszkania.Kompielisko mialo kamienne dno i sie troche nameczylem zanim cos wyszlo na swiatlo dzienne.Oto fanty,pozdrawiam
igorek Napisano 9 Sierpień 2010 Autor Napisano 9 Sierpień 2010 zloty lancuszek,raczej na noge bo maly
Daro Shadow Napisano 9 Sierpień 2010 Napisano 9 Sierpień 2010 o boże! Gratuluje trafień!!! wiesz gdzie szukać ;] Pozdrawiam!
igorek Napisano 9 Sierpień 2010 Autor Napisano 9 Sierpień 2010 dzieki szukam tylko na kompieliskach strzezonych,gdzie sa toalety,restauracje itp,po prostu osrodki wypoczynkowe,tam sie masa ludzi przewija,zawsze cos spadnie na dno,pytanie tylko czy znajde to ja,czy kto inny ;)))),teraz czekam na upaly bo tu narazie chmury,w piatek planuje odwiedzic moj ulubiony akwen ,gdzie masa jest campingow,pol golfowych itp; tylko prosze o pogode ,reszte wykonam jak trzeba ;)))aaaa jeszcze cos,nie wszyscy juz mnie tam lubja(mam na mysli kierownictwo osrodkow,ratownikow no i innych poszukiwaczy)
niflheim85 Napisano 9 Sierpień 2010 Napisano 9 Sierpień 2010 Nie lubią Cie bo zazdrość ich zżera.Tak trzymaj!:)
Mj Napisano 13 Sierpień 2010 Napisano 13 Sierpień 2010 Witam. Igorek rozumiem, że wchodzisz w wodę po kolana, pas i grzebiesz na dnie. Nie nurkujesz gdzieś głęboko. A tak w ogóle to fanty znad Bałtyku? Pozdrawiam.
igorek Napisano 13 Sierpień 2010 Autor Napisano 13 Sierpień 2010 wchodze maksymalnie po szyje do wody,fanty pochodza z jezior,pozdrawiam
Jarosz Napisano 14 Sierpień 2010 Napisano 14 Sierpień 2010 Igorek gratuluje fantów:] mam pytanie, wchodzisz po szyje do wody i co dalej? masz podwodny wykrywacz? czy jakies sitko?
igorek Napisano 14 Sierpień 2010 Autor Napisano 14 Sierpień 2010 Pomimo slabej pogody wybralem sie na swoj ulubiony akwen,jak mialem to w planie.Nad wodo bylem rano,a na plazy skrecal sprzet moj stary kolega Slavko(dziadek slowak)od 20 lat z wykrywko lata,pozniej dolaczyl gosc,ktory mial maske i rurke,sita u niego nie widzialem wiec nie wiem jak wylawia fanty.Wypad uwazam za bardzo udany ,bo trafil mi sie fant sezonu i tak chyba juz pozostanie.Fantem tym jest wspaniala obraczka skladajaca sie z dwoch szlachetnych metali,zlota zoltego i tu dla mnie totalne zaskoczenie bo stawialem na srebro,ewentualnie biale zloto a tu platyna.Wiadomosc otrzymalem od jubilera,do ktorego wybralem sie odrazu po wyprawie.Jezeli chodzi otechniczna strone to pluskam sie z garrettem Infinium.Pozdrawiam wszystkich
igorek Napisano 14 Sierpień 2010 Autor Napisano 14 Sierpień 2010 Wspomniana obraczka,specjalnie na dloni by uwidocznic jej wielkosc,calusienka z platyny z wyjatkiem jednego wzoru ktory jest przeplatany i jest ze zlota
traper6 Napisano 14 Sierpień 2010 Napisano 14 Sierpień 2010 Mógłbyś zrobić fotkę punc tej platynowej obrączki ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.