tpp Napisano 4 Sierpień 2010 Autor Napisano 4 Sierpień 2010 Witam serdecznie,Poszukuję wykrywacza metali.Jego zasięg musi być minimum 3 metry.Co Panśtwo możecie mi polecić tudziez poradzić w tej kwestii?
tyfus Napisano 4 Sierpień 2010 Napisano 4 Sierpień 2010 wykrywacz ? minimum 3 metry ??hmmmm. widząc taki tytuł wątku, tudzież samo zapytanie - nachodzą mnie myśli : albo gość sobie jaja robi, albo kompletnie nie ma pojęcia o co pyta......reszta bez komentarza.
michal1514 Napisano 4 Sierpień 2010 Napisano 4 Sierpień 2010 Przy okazji zacznij odkładać na koparke cobyś na te 3 metry się wkopał :)
Panmc Napisano 4 Sierpień 2010 Napisano 4 Sierpień 2010 Cyba jedynie taki http://www.youtube.com/watch?v=TwHoN8PB_Nk
Cpt.Nemo Napisano 4 Sierpień 2010 Napisano 4 Sierpień 2010 Najglebsze sa znane i cenione wykrywacze serii MD. Wedlug slow producenta trzy metry to pecha dla tej znakomitej wykrywki :)A i cena bardzo ekonomiczna :)
twrozyna Napisano 4 Sierpień 2010 Napisano 4 Sierpień 2010 polecam funkcję wyszukaj"potem czytaj, czytaj ze zrozumieniemdlugo potem pytajfajnie jak ktos nowy sie interesuje, ale tak jak do 3m wykopków trzeba miec też trochę samozaparcia do samokształcenia
kopijnik2 Napisano 4 Sierpień 2010 Napisano 4 Sierpień 2010 ...do 3m wykopków trzeba miec też trochę samozaparcia do samokształcenia...raczej trzeba mieć na początku ylko ogrom" samozaparcia...w trakcie abywania doświadczeń" - ogrom" zmaleje...i będzie to równoznaczne ze wzrostem samokształcenia...
madmax78 Napisano 4 Sierpień 2010 Napisano 4 Sierpień 2010 Ludzie... zapomnieliście chyba o wykrywaczach ramowych...ewentualnie TWO - BOX-ach.... Ramka o wymiarach 120 / 120 cm jest w stanie siegnąć na ok 4 metry, oczywiście, jest to zasięg graniczny na bardzo duże przedmioty.
Refar Napisano 4 Sierpień 2010 Napisano 4 Sierpień 2010 tpp a co chcesz szukać , może Ci chodzi o georadar?
szczurek_1979 Napisano 4 Sierpień 2010 Napisano 4 Sierpień 2010 moja salamandra przy dużych obiektach (kółko czołgowe) przy cewce 27cm wyłapała sygnał z 1,5-1,6 m także jak by była cewka ta ponad 30cm podejrzewam że z około 2m dała by radę...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.