von Neumarkt Napisano 1 Sierpień 2010 Autor Napisano 1 Sierpień 2010 Witam,trafiła mi się taka oto obrączka,identyczna jak te które są zakładane gołębiom,z tym że ta w kodzie państwa ma CU.
von Neumarkt Napisano 2 Sierpień 2010 Autor Napisano 2 Sierpień 2010 Dzięki Karpik,masz rację CU=Kanada,ale wątpię żeby gołębie pochodziły z ameryki,myślę że jest o wiele prostsze rozwiązanie,tylko jakie?
von Neumarkt Napisano 1 Sierpień 2010 Autor Napisano 1 Sierpień 2010 Witam,trafiła mi się taka oto obrączka,identyczna jak te które są zakładane gołębiom,z tym że ta w kodzie państwa ma CU.
von Neumarkt Napisano 1 Sierpień 2010 Autor Napisano 1 Sierpień 2010 I to już poważna zagadka,ponieważ CU oznacza KUBĘ,może mi ktoś wyjaśni ki czort,pozdrawiam v.N .
von Neumarkt Napisano 1 Sierpień 2010 Autor Napisano 1 Sierpień 2010 Mam nadzieję że coś będzie widać!
Pytanie
von Neumarkt
Witam,trafiła mi się taka oto obrączka,identyczna jak te które są zakładane gołębiom,z tym że ta w kodzie państwa ma CU.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.