kondziureq Napisano 1 Sierpień 2010 Autor Napisano 1 Sierpień 2010 Witam zostałem nabywcą radia chyba radzieckiego. Prosiłbym o wycenę, model oraz rok produkcji. Za pomoc z góry dziekuję. Więcej zdjęć wrzucę jutro. Pozdrawiam.
maro20 Napisano 1 Sierpień 2010 Napisano 1 Sierpień 2010 wg mnie lata 50-60 z tego samego okresu co kultowa szarotka"
jacenty2004 Napisano 1 Sierpień 2010 Napisano 1 Sierpień 2010 Ze 20 złotych to jest może warte w takim stanie ? A działa czy martwe ?
tomili Napisano 2 Sierpień 2010 Napisano 2 Sierpień 2010 Wita Jest to radio Zwiezda 54. Link http://oldradio.pl/karta_odb.php?nrmod=661O cenie się nie wypowiadam, jest ona uzależniona od wielu czynników. Pozdrawiam
fanatyk Napisano 3 Sierpień 2010 Napisano 3 Sierpień 2010 Prawdy nie dowiesz się nawet w Prawdzie" :Dnie no fajne spoko
kondziureq Napisano 2 Sierpień 2010 Autor Napisano 2 Sierpień 2010 ale jak na pierwszy fancik to chyba ładne :) prawda? Radio nie wiem czy działa bo nie mam okablowania.
kondziureq Napisano 2 Sierpień 2010 Autor Napisano 2 Sierpień 2010 Ok więc dziękuję za pomoc w identyfikacji. Jak na pierwszy fant to chyba radio ciekawe prawda?
Pytanie
kondziureq
Witam zostałem nabywcą radia chyba radzieckiego. Prosiłbym o wycenę, model oraz rok produkcji. Za pomoc z góry dziekuję. Więcej zdjęć wrzucę jutro. Pozdrawiam.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.