Adam293 Napisano 30 Lipiec 2010 Autor Napisano 30 Lipiec 2010 Witam. Jak już tak wszyscy dają te fotki do id to i ja dam. Nigdy nie mogłem się zebrać żeby wstawić. Na zdjęciu żołnierz po lewej to moja rodzina. Może ktoś się zna i powie mi coś więcej. Jaki oddział gdzie stacjonował.
Adam293 Napisano 30 Lipiec 2010 Autor Napisano 30 Lipiec 2010 Witam. Jak już tak wszyscy dają te fotki do id to i ja dam. Nigdy nie mogłem się zebrać żeby wstawić. Na zdjęciu żołnierz po lewej to moja rodzina. Może ktoś się zna i powie mi coś więcej. Jaki oddział gdzie stacjonował.
Adam293 Napisano 30 Lipiec 2010 Autor Napisano 30 Lipiec 2010 Na patkach jak widać nr. 75 a jeszcze przed nim VII.
Adam293 Napisano 30 Lipiec 2010 Autor Napisano 30 Lipiec 2010 Na odwrocie fotografii list. Jak komuś się uda odczytać to wiszę browara. pozdrawiam
Hebda Napisano 30 Lipiec 2010 Napisano 30 Lipiec 2010 List po Polsku,idź do apteki,powinni odczytać bez problemu.
Pytanie
Adam293
Witam. Jak już tak wszyscy dają te fotki do id to i ja dam.
Nigdy nie mogłem się zebrać żeby wstawić. Na zdjęciu żołnierz po lewej to moja rodzina. Może ktoś się zna i powie mi coś więcej. Jaki oddział gdzie stacjonował.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.