faraon1 Napisano 30 Lipiec 2010 Napisano 30 Lipiec 2010 Witam daj więcej fotek lepszej jakości nie jest to zwykła kosa .
zainak Napisano 30 Lipiec 2010 Autor Napisano 30 Lipiec 2010 Faraon1 widzę że póki co Ty poznałeś że nie jest zwykła kosa. Jeszcze nie dawno ten temat został zablokowany przez administrator i okrzyknięty" pierdołą.Gdzie profesjonalizm? Został mi trochę niesmak.Trudno.Właśnie jak zaznaczyłeś nie jest to zwykła kosa i ta jakość zdjęcia i szczegóły nie powalają. W najbliższym czasie dorzucę lepsze zdjęcia.Dodam że ostrze jest na zewnętrznej części łuku.
faraon1 Napisano 30 Lipiec 2010 Napisano 30 Lipiec 2010 To nie ;nóż; od sieczkarni kosa- gilotyna do przycinania słomy-stogów ze zbożem wycinania kiszonek coś w tym kierunku będą fotki będzie można coś więcej; wygdybać ;.
ERWIN Napisano 1 Sierpień 2010 Napisano 1 Sierpień 2010 Na podstawie tych zdjęć trudno mi jest jednoznacznie powiedzieć, ale wydaje mi się, że to jest ostrze od gilotyny do przycinania trzciny do krycia dachu.
kloki Napisano 30 Lipiec 2010 Napisano 30 Lipiec 2010 A co tu identyfikować? Wzoru chyba nikt ci nie poda...
Pytanie
zainak
proszę o ID
16 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.