zainak Napisano 29 Lipiec 2010 Autor Napisano 29 Lipiec 2010 czy to są obciążniki do sieci rybackich? dodam że znalazłem ich dosyć dużo nad rzeką, w wyszukiwarce znalazłem podobne ale nie przecięte
Hebda Napisano 29 Lipiec 2010 Napisano 29 Lipiec 2010 trochę spore jak na żyłkębardziej cięzarki do sieci rybackich
kokesh Napisano 29 Lipiec 2010 Napisano 29 Lipiec 2010 Tak jak Hebda pisze ,od sieci ,lub drgawicy ,dolne obciążenie na górze były pływaki .Sieć może była miejscami za ciężka więc ktoś poprzecinał ciężarki żeby je usunąć nie niszcząc sieci .A potem je pogubił . Pozdro...
grinch20 Napisano 30 Lipiec 2010 Napisano 30 Lipiec 2010 to sa kawałki płaszcza ołowianego ze strego kabla
zainak Napisano 30 Lipiec 2010 Autor Napisano 30 Lipiec 2010 myślę,że te kawałki są trochę za grube jak na pancerz kabla,ale być może jest tak że ten ołów został wykorzystany jako obciążniki do siecidzięki za pomoc
Pytanie
zainak
czy to są obciążniki do sieci rybackich? dodam że znalazłem ich dosyć dużo nad rzeką,
w wyszukiwarce znalazłem podobne ale nie przecięte
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.