vojtaz2 Posted July 24, 2010 Author Share Posted July 24, 2010 Z jednej strony tak jak widać 19** a z drugiej strony U(O)SCHN pod tym napisem Z 2. jest to mały przedmiot 27mm. Znalazłem wraz z łuskami stalowymi do flak 37mm. oraz innymi wojskowymi śmieciami. Proszę o id tego przedmiotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjar_1 Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 Fragment niemieckiego zapału tarciowego ZDSCHN.ANZ.29http://www.dbt-eod-012.com/theme_ANZ29.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojtaz2 Posted July 24, 2010 Author Share Posted July 24, 2010 Dziękuje bardzo. Po za tym już wiem że jak znajdę takie coś w całości to nie będę rozkręcał z ciekawości tylko od razu wyrzucę. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjar_1 Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 Wbrew pozorom przedmiot ten nie jest niebezpieczny :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
vojtaz2
Z jednej strony tak jak widać 19** a z drugiej strony U(O)SCHN pod tym napisem Z 2. jest to mały przedmiot 27mm. Znalazłem wraz z łuskami stalowymi do flak 37mm. oraz innymi wojskowymi śmieciami. Proszę o id tego przedmiotu
3 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.