Skocz do zawartości

I kto powiedział że policja jest zła?

Maćko

Rekomendowane odpowiedzi

Przeniosłem szukając związku z Forum i Działem, w którym umieściłeś swą rewelację...

I tak jestem Ci wdzięczny, że ograniczyłeś się do tego jednego ewsa"- jest sporo innych, które przy bardzo dużej dawce uporu można ze stron policyjnych na Forum umieścić.

Pozdrawiam.

taa,a jak w lesie znalazłem damską torebke ukradzioną babce w pociągu to zaniosłem,oj zanisołem,na policje,z całą zawartością.
ale adres spisałem i jaj wysłałem list co odniosłem itp
na policji podpierdzielili jej pamięć przenośną...
mam nadzieję że to marginesowe zjawiska

yyy:D
w sensie że wracałem z kopania bo się rozpadało:)
i coś czerniało się w okopie,podchodzę,a to torebka..
brak było tylko kasy w portfelu,legitki,dowody,prawko,i wszystko co kobiety mają w tym worku św.mikołaja:)bo bez dna:)
spisałem adres,a torbe na policje,z wystającą wykrywką z plecaka:)

\"

czesc Bartek

( no nie jestem az taka stara wiec chyba moge mowic ci po imieniu :) ). Na poczatku chciałam ci bardzo ale to bardzo podziekowac za oddanie mojej torebki z graciarnią :), bo wlasnie pieniadze które tam byly to nie problem ( chociaż ich szkoda) najgorzej by bylo wyrpbic nowe dokumenty. Sorki ze dopiero teraz odp ale list dostałam w sobote ( bo poszedł na adres domowy wiec najpierw przeczytały go moje wscibskie mlodsze siostry- i usmiały sie po pas). z tego co piszesz w liscie jak znalazles torebke to wszysko w niej było oprócz pieniedzy a jednak jak ja odebrałam na policji to nie było już w niej tej przenosnej pamieci komp ( pendrajwa czy jak to tam sie nazywa- zreszta nie mojego tylko pozyczonego i tu mozesz sie zdziwic- ale jednak tak - nie bylo tez opakowania gum orbit, a pozatym z grubsza wszysko dostałam.
Jak pewnie sie domyślasz torebke ukradziono mi - chlopak być moze w twoim wieku ale zanim mi ja wyrwał to zdązył mi popsuć buty ( sprzączka mi sie urwała) no i kutrke ( troche sie przetarła podczas szamotaniny :(.pozatym miałam problem z kluczami do domu. najgorsze jest to ze " taki cham bo tego inaczej nie da sie nazwac ma sumienie zeby krasc cięzko zarobione pieniądze innym zamiast sie samemu wziąsc za uczciwą prace!!!!! no niestety jestem zła bo nie nawykłam bywać w towarzystwie złodziei ale z tego co słysze niestety w Wawie to codzienność :(.
( a tak nawiasem ciekawe czy ten chlopak co mnie okradł to też taki chojrak zeby swoją dziewczyne okradł czy dla niej udaje ze jest uczciwy i sie głupio uśmiecha??)

no koniec przynudzania :) jeszcze raz dzieki wielkie za torebke :)

Pozdrawiam i powodzenia w szukaniu skarbów coby w ziemi nie gniły :)

"\"

się bajeruje:D

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie