anet05 Napisano 19 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2010 Jestem pierwszy raz na forum, proszę o info jak zdemontować muszkę polskiego mausera? Czy muszka jest przylutowana i jak odkręcić śrubkę mocującą? Chodzi oczywiście o starocia i mocne (??) śrubokręty wysiadają! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 19 Lipiec 2010 Share Napisano 19 Lipiec 2010 Z lufą nie idzie sprzedać na allegro? co za pech...:)Muszka jest zalana na styku z lufą cyną,bez uprzedniego podgrzania nie zejdzie,a śruba - wd40,moczenie w nafta lub barbarzyńskie wypalenie jeśli to szrot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 19 Lipiec 2010 Share Napisano 19 Lipiec 2010 Jest taki specyfik produkcji włoskiej,niestety już nie pamietam nazwy,ale śrubki kopane po 70-ciu latach puszczały jak oniemiałe.Bez nafty i barbarzyństwa.Poszukakaj w googlach.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anet05 Napisano 19 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2010 Bardzo dziękuję za rady, nie rozumiem tej złośliwości na temat sprzedaży na allegro, niczego nie sprzedaję, a chcę odzyskać muszkę i śrubkę, o ile uda się to zdemontować bez uszkodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 20 Lipiec 2010 Share Napisano 20 Lipiec 2010 http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=646106Taki? bo jeśli tak to nie stwierdziłem żadnych cudów w jego działaniu,już lepsze efekty daje pospolity WD40.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.