Skocz do zawartości

Rekonstruktorzy w Starachowicach

Rekomendowane odpowiedzi

Na początek powinieneś wykazać się przewodnią inicjatywą i nabyć metodą zdobyczną" poradziecką armatę plot z pomnika Obrońców Starachowic,myślę że z odholowaniem jej w godzinach nocnych przy pomocy muła czy kozy nie będzie problemu.
Potem już tylko przemalować,przebić numery i masz niezaprzeczalny atut który przyciągnie wszystkich rekokowców w promieniu 50 km,chętnych do lansowania się na armacie"
Do tego samochód pancerny z kartonu po lodówce,mundur KBW,znalowy mauser i można śmiało wciskać kit zwykłym i nieświadomym,a co bardziej prawdopodobne mającym to głęboko w d.... obywatelom naszego miasta i kraju.
Pozdro i mimo jadu z mojej strony życzę powodzenia.:)

popieram punkt widzenia visa , bo jak widzę jak dla zabawy targa się oryginalne sprzęty to mnie krew zalewa !!! A tym bardziej jeżeli macie zamiar odwalać taka żenadę jak na inscenizacji" wyzwolenia Wierzbnika to przyłącz się do ekipy z Iłży która notabene posiada doświadczenie . Jeśli jednak masz ciśnienie to poszukaj pana co prowadził sklep panzerstar na ul.kolejowej, jego ponoć tez kreci ekoko ".

Witaj!

Jako że Starachowice są blisko Iłży, proponuje się spotkać,pogadamy, doradzimy, co będziemy mogli pomożemy.Zawsze byliśmy otwarci na współpracę:)

Szczególnie że o planach utworzenia GRH w Starachowicach słyszałem już w zeszłym roku.

pozdrawiam Tommy z SRH 51ppSK

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie