Nadwojciech Napisano 18 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2010 Może by ktoś był chętny by zacząć coś działać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 18 Lipiec 2010 Share Napisano 18 Lipiec 2010 może zacznij działać. Nic nie robić, nic nie będzie.pozdrawiam z Iłży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 18 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2010 Samemu nudno :( Ale wasze dokonania obserwuje i cenie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 18 Lipiec 2010 Share Napisano 18 Lipiec 2010 Na początek powinieneś wykazać się przewodnią inicjatywą i nabyć metodą zdobyczną" poradziecką armatę plot z pomnika Obrońców Starachowic,myślę że z odholowaniem jej w godzinach nocnych przy pomocy muła czy kozy nie będzie problemu.Potem już tylko przemalować,przebić numery i masz niezaprzeczalny atut który przyciągnie wszystkich rekokowców w promieniu 50 km,chętnych do lansowania się na armacie"Do tego samochód pancerny z kartonu po lodówce,mundur KBW,znalowy mauser i można śmiało wciskać kit zwykłym i nieświadomym,a co bardziej prawdopodobne mającym to głęboko w d.... obywatelom naszego miasta i kraju.Pozdro i mimo jadu z mojej strony życzę powodzenia.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 18 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2010 Vis a na Ciebie liczyłem :) A co do armaty to wolałbym 45tke,poręczniejsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 18 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2010 A co do znalu i KBW to lepiej chyba 2,3 osoby koszerne" niż pluton niby reko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voyna Napisano 18 Lipiec 2010 Share Napisano 18 Lipiec 2010 popieram punkt widzenia visa , bo jak widzę jak dla zabawy targa się oryginalne sprzęty to mnie krew zalewa !!! A tym bardziej jeżeli macie zamiar odwalać taka żenadę jak na inscenizacji" wyzwolenia Wierzbnika to przyłącz się do ekipy z Iłży która notabene posiada doświadczenie . Jeśli jednak masz ciśnienie to poszukaj pana co prowadził sklep panzerstar na ul.kolejowej, jego ponoć tez kreci ekoko ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 18 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2010 Na razie adam grunt" ale na dzisiaj muszę kończyć,pora do pracy :( pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tg13 Napisano 18 Lipiec 2010 Share Napisano 18 Lipiec 2010 Witaj!Jako że Starachowice są blisko Iłży, proponuje się spotkać,pogadamy, doradzimy, co będziemy mogli pomożemy.Zawsze byliśmy otwarci na współpracę:)Szczególnie że o planach utworzenia GRH w Starachowicach słyszałem już w zeszłym roku. pozdrawiam Tommy z SRH 51ppSK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 18 Lipiec 2010 Share Napisano 18 Lipiec 2010 w środę powinienem być w STC. Jak coś to daj znać na priv- pogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 19 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2010 Tommy nawiązałem kontakt z Revoltem.Może coś się za jakiś czas urodzi.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.