danielka Napisano 9 Lipiec 2010 Autor Napisano 9 Lipiec 2010 jestem początkujący kupiłem na początek Fishera f2 w poniedziałek ma być:) jak myślicie czy ot był dobry wybór??
maru10 Napisano 9 Lipiec 2010 Napisano 9 Lipiec 2010 Zależy czego szukasz, ja na początek polecałbym Garretta ACE 150, ale Fisher też bez tragedii.
KaRaDo Napisano 9 Lipiec 2010 Napisano 9 Lipiec 2010 Witam,Danielka, bardzo dobry wybór jak na początek. Dobry na kolorek, a i militarkę da radę znaleść.Maru...... co ty mówisz? Przecierz F2 jest o klasę lepszy od Ace 150. Bez tragedii" ??? Pomyśl zanim coś napiszesz.Pozdro
maru10 Napisano 9 Lipiec 2010 Napisano 9 Lipiec 2010 Garrett jest o wiele stabilniejszy, Fisher jest głębszy ale też ma swoje wady. Ogólnie oba wykrywacze warte swojej ceny.
michal1514 Napisano 9 Lipiec 2010 Napisano 9 Lipiec 2010 Ace 150/250 i fisher f2 to ta sama pułka wykrywaczy :). Tylko fisher ma ciut lepszy zasięg i jest bardziej stabilniejszy.
KaRaDo Napisano 9 Lipiec 2010 Napisano 9 Lipiec 2010 Sorry Maru, ale wzbudzanie się od wyższej trawy i przy każdym uderzeniu w podłoże u ACE150/250 nazywasz większą stabilnością?Pozdro
danielka Napisano 9 Lipiec 2010 Autor Napisano 9 Lipiec 2010 ale Fisher f2 przynajmniej moim zdaniem jest lepszy od ace 150 czytałem i słyszałem ze porównywalny a nawet ciut lepszy od ace 250 wiec tez Cie Maru nie rozumiem:P
Hebda Napisano 9 Lipiec 2010 Napisano 9 Lipiec 2010 czy to był dobry wybór??" czyli jaki sprzęt"tyle że tytuł bardziej zakonspirowany..rozumiem że kupiłeś,nie byłeś w terenie i pytasz czy to był dobry wybór?jak myslisz,kto ma to wiedzieć?wg mnie Ty sam kolego..Bo to był Twój wybór...widzisz i nie grzmisz
taboon Napisano 9 Lipiec 2010 Napisano 9 Lipiec 2010 KaRaDo piszesz, że ACE 250 piszczy na kazde uderzenie w podłoże lub źdżbła trawy? Ja mam kanarka i niczego takiego nie mam. Muszę naprawdę jeb.. żeby piknął. A że są takie bardzo wzbudzające się egzemplarze, to fakt. Ale nie wszystkie. Ja zawsze chodzę z czułością na maxa, chyba że zaśmiecony teren.Fisherek oczywiście ma identyfikację znaleziska, co ułatwia sprawę.. Kwesia gustu" :-)Wykrywacz jest arzędziem" w ręku Boga, jak nie jesteś nim, to dobry sprzęt niewiele ci pomoże.
majos Napisano 9 Lipiec 2010 Napisano 9 Lipiec 2010 Dobry wybór dla początkujących można polecić dwa wykrywacze F2 I ACE 250 podobnej klasy ty wybrałeś ten drozszy i z całą pewnościa po kilkudziesięciu godzinach w terenie sam zobaczysz że niwywaliłeś pieniedzy w błoto a co równie ważne przy przesiadce na wyzszy model weżmiesz za niego dobre pieniądze pozdrawiam i życze płytkich dołków
danielka Napisano 9 Lipiec 2010 Autor Napisano 9 Lipiec 2010 może temat trochę dziwny ale odpowiedzi jak najbardziej rzeczowe i konkretne dzięki
KaRaDo Napisano 9 Lipiec 2010 Napisano 9 Lipiec 2010 Danielka, kolega Hebda poruszył bardzo ciekawe zagadnienie. Byłeś już w terenie z wykrywką?
danielka Napisano 9 Lipiec 2010 Autor Napisano 9 Lipiec 2010 nie byłem dopiero w poniedziałek będę go miał
dzieci3 Napisano 9 Lipiec 2010 Napisano 9 Lipiec 2010 Może na początek?? Tak.Ale kup coś bardziej rozsądnego.Zagubionych i zakopanych jest coraz mniej.Pzdr.
niflheim85 Napisano 10 Lipiec 2010 Napisano 10 Lipiec 2010 Moim zdaniem to dobry wybór zawsze mógł wybrać MD:)taka moja rada pochodź ten sezon z F2 przez ten czas zobaczysz na ile"Cie wciągnie te hobby a później zadecydujesz czy warto inwestować w sprzęt.Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.