Skocz do zawartości

czy to był dobry wybór??

danielka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam,

Danielka, bardzo dobry wybór jak na początek. Dobry na kolorek, a i militarkę da radę znaleść.

Maru...... co ty mówisz? Przecierz F2 jest o klasę lepszy od Ace 150. Bez tragedii" ??? Pomyśl zanim coś napiszesz.

Pozdro
Napisano
Garrett jest o wiele stabilniejszy, Fisher jest głębszy ale też ma swoje wady. Ogólnie oba wykrywacze warte swojej ceny.
Napisano
Sorry Maru, ale wzbudzanie się od wyższej trawy i przy każdym uderzeniu w podłoże u ACE150/250 nazywasz większą stabilnością?

Pozdro
Napisano
ale Fisher f2 przynajmniej moim zdaniem jest lepszy od ace 150 czytałem i słyszałem ze porównywalny a nawet ciut lepszy od ace 250 wiec tez Cie Maru nie rozumiem:P
Napisano
czy to był dobry wybór??" czyli jaki sprzęt"tyle że tytuł bardziej zakonspirowany..
rozumiem że kupiłeś,nie byłeś w terenie i pytasz czy to był dobry wybór?
jak myslisz,kto ma to wiedzieć?
wg mnie Ty sam kolego..
Bo to był Twój wybór

...widzisz i nie grzmisz
Napisano
KaRaDo piszesz, że ACE 250 piszczy na kazde uderzenie w podłoże lub źdżbła trawy? Ja mam kanarka i niczego takiego nie mam. Muszę naprawdę jeb.. żeby piknął. A że są takie bardzo wzbudzające się egzemplarze, to fakt. Ale nie wszystkie. Ja zawsze chodzę z czułością na maxa, chyba że zaśmiecony teren.
Fisherek oczywiście ma identyfikację znaleziska, co ułatwia sprawę.. Kwesia gustu" :-)
Wykrywacz jest arzędziem" w ręku Boga, jak nie jesteś nim, to dobry sprzęt niewiele ci pomoże.
Napisano
Dobry wybór dla początkujących można polecić dwa wykrywacze F2 I ACE 250 podobnej klasy ty wybrałeś ten drozszy i z całą pewnościa po kilkudziesięciu godzinach w terenie sam zobaczysz że niwywaliłeś pieniedzy w błoto a co równie ważne przy przesiadce na wyzszy model weżmiesz za niego dobre pieniądze pozdrawiam i życze płytkich dołków
Napisano
Moim zdaniem to dobry wybór zawsze mógł wybrać MD:)taka moja rada pochodź ten sezon z F2 przez ten czas zobaczysz na ile"Cie wciągnie te hobby a później zadecydujesz czy warto inwestować w sprzęt.Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie