lina_90 Napisano 6 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2010 Witam! Panowie prosiłbym o porady czym wyczyścić tą skrzyneczkę by nie uszkodzić farby a zdjąć z niej ten ,,ciemny osad''? Kolejna sprawa jak widać jest trochę pogięta, jak się za to zabrać by nic się nie urwało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 6 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2010 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 6 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2010 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 6 Lipiec 2010 Share Napisano 6 Lipiec 2010 Wez zmierz dokładnie wymiary wewnetrzne skrzynki.W zakładzie stolarskim poproś o wyciecie takiego klocka o tych wymiarach, z tym że wymiar wysokości musi być pare cm,wyższy żeby tego klocka móc wyjąć,kanty delikatnie złam" i próbuj delikatnie wbijać go do środka.Nastepnie po zewnetrznej stronie też trzeba go w odpowiednie miejsca popukać by pozbawić skrzynke napreżeń.Co do czyszczenia alu jest pare sposobów w wyszukiwarce,ale delikatny myjaczek do naczyń powinien wystarczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 6 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2010 Dziękuję ci kolego za odpowiedź, jednak wpadłem na ten sam pomysł, wstawiłem już ten klocek do skrzynki, ładnie ją wypełniło.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.