sordyl10 Napisano 3 Lipiec 2010 Autor Napisano 3 Lipiec 2010 Proszę o jakie kol wiek informacje na temat tego bagnetu. Wiem tylko że jest niemiecki. I czym można wyczyścić ten żółty lakier?
kloki Napisano 4 Lipiec 2010 Napisano 4 Lipiec 2010 Ktoś go ewidentnie męczył przez dobrych pare lat, aż się wykładziny posypały i dorobił je na własną rękę. Do tego zeszlifowana głownia i zatrzask. Popatrz na podaną przez zukuriego stronę, a sam zauważysz różnice pomiędzy zwłokami bagnetu a bagnetem :)
sordyl10 Napisano 3 Lipiec 2010 Autor Napisano 3 Lipiec 2010 Proszę o jakie kol wiek informacje na temat tego bagnetu. Wiem tylko że jest niemiecki. I czym można wyczyścić ten żółty lakier?
kloki Napisano 4 Lipiec 2010 Napisano 4 Lipiec 2010 Tak jak napisał kolega S84/98 lub S84/98/34. Do tego już nie dojdziemy. Lakier to chyba najlepiej rozpuszczalnikiem.
Luftlander Napisano 4 Lipiec 2010 Napisano 4 Lipiec 2010 Nie jest to już egzemplarz kolekcjonerski teraz to jest postrach chlewika". Po prostu za mało go zostało dlatego zwłoki.
Pytanie
sordyl10
Proszę o jakie kol wiek informacje na temat tego bagnetu. Wiem tylko że jest niemiecki. I czym można wyczyścić ten żółty lakier?
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.