marcin 1984 Napisano 2 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2010 Czy w tych karabinach używano również stopek mauserowskich (wersja do kolb ze sklejki tzw. trzewik) czy tylko oryginalnych z klapką?pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin 1984 Napisano 4 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2010 Serio nikt się nie orientuje? Proszę o pomoc.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 14 Sierpień 2011 Share Napisano 14 Sierpień 2011 A ma ktoś może przyzwoite zdjęcie stopki kolby G43? W sieci ciężko coś sensownego znaleźć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek.s Napisano 14 Sierpień 2011 Share Napisano 14 Sierpień 2011 http://www.popularairsoft.com/news/shoei-g43-butt-plate-now-availableNaprawdę nic nie ma ;) 30 sekund w wyszukiwarce -wystarczy wpisać G 43 Parts foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 14 Sierpień 2011 Share Napisano 14 Sierpień 2011 No popatrz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dect Napisano 15 Sierpień 2011 Share Napisano 15 Sierpień 2011 @ marcinSwego czasu czytalem sporo o gietach i ani nie widzialem zadnego takiego zdjecia ani wzmianki o takiej modyfikacji. Ale z drugiej strony juz nie raz sie przekonalem, ze nie znaczy to wcale, ze takie sytuacje nie mialy miejsca :)pozdrawiamPS Niezle, zdanie z potrojnym przeczeniem mi wyszlo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin 1984 Napisano 16 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2011 W sumie może i były takie sytuacje ale ja szczerze mówiąc też po przewaleniu chyba kilkuset fot na necie nie spotkałem się z czymś takim. Powiedz lepiej co z tym Twoim MP43 bo coś słuch o nim zaginął a są na tym forum tacy którzy nie mogą się doczekać obiecanych fotek :)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dect Napisano 16 Sierpień 2011 Share Napisano 16 Sierpień 2011 Beda :) jestem w srodku remontu wiec jak tylko sie przeniose to porobie i wrzuce. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin 1984 Napisano 16 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2011 Aha czyli rozumiem, że fancik zalegalizowany" ;) Cieszą takie wiadomości w końcu kolejny relikt uratowany i w dobrych rękach pasjonata. Powodzenia z remontem i pewnie jak wielu forumowiczów czekam z niecierpliwością na fotki tego cudeńka.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.