marcin 1984 Napisano 2 Lipiec 2010 Autor Napisano 2 Lipiec 2010 Czy w tych karabinach używano również stopek mauserowskich (wersja do kolb ze sklejki tzw. trzewik) czy tylko oryginalnych z klapką?pzdr
marcin 1984 Napisano 4 Lipiec 2010 Autor Napisano 4 Lipiec 2010 Serio nikt się nie orientuje? Proszę o pomoc.pzdr
bjar_1 Napisano 14 Sierpień 2011 Napisano 14 Sierpień 2011 A ma ktoś może przyzwoite zdjęcie stopki kolby G43? W sieci ciężko coś sensownego znaleźć...
Radek.s Napisano 14 Sierpień 2011 Napisano 14 Sierpień 2011 http://www.popularairsoft.com/news/shoei-g43-butt-plate-now-availableNaprawdę nic nie ma ;) 30 sekund w wyszukiwarce -wystarczy wpisać G 43 Parts foto
dect Napisano 15 Sierpień 2011 Napisano 15 Sierpień 2011 @ marcinSwego czasu czytalem sporo o gietach i ani nie widzialem zadnego takiego zdjecia ani wzmianki o takiej modyfikacji. Ale z drugiej strony juz nie raz sie przekonalem, ze nie znaczy to wcale, ze takie sytuacje nie mialy miejsca :)pozdrawiamPS Niezle, zdanie z potrojnym przeczeniem mi wyszlo :D
marcin 1984 Napisano 16 Sierpień 2011 Autor Napisano 16 Sierpień 2011 W sumie może i były takie sytuacje ale ja szczerze mówiąc też po przewaleniu chyba kilkuset fot na necie nie spotkałem się z czymś takim. Powiedz lepiej co z tym Twoim MP43 bo coś słuch o nim zaginął a są na tym forum tacy którzy nie mogą się doczekać obiecanych fotek :)pozdro
dect Napisano 16 Sierpień 2011 Napisano 16 Sierpień 2011 Beda :) jestem w srodku remontu wiec jak tylko sie przeniose to porobie i wrzuce. Pzdr
marcin 1984 Napisano 16 Sierpień 2011 Autor Napisano 16 Sierpień 2011 Aha czyli rozumiem, że fancik zalegalizowany" ;) Cieszą takie wiadomości w końcu kolejny relikt uratowany i w dobrych rękach pasjonata. Powodzenia z remontem i pewnie jak wielu forumowiczów czekam z niecierpliwością na fotki tego cudeńka.pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.