Czapaj-67 Napisano 2 Lipiec 2010 Autor Napisano 2 Lipiec 2010 Witam, mam zamiar kupić taki motor. Jaka waszym zdaniem może być cena aby nie przepłacić. Moto jest oclony. Co sądzicie o oryginalności i ogólnie o tym motorku. Pozdrawiam
skullmen Napisano 2 Lipiec 2010 Napisano 2 Lipiec 2010 z tym mw to bym podyskutował dla mnie to rama dniepr po 80 roku silnik k750 skrzynia dniepr .wart max 2-3 tys zł . jeszcze ciekawe jak z kompresia i napedem na kosz.
HD1940 Napisano 2 Lipiec 2010 Napisano 2 Lipiec 2010 Przy MW to ten Dniepr MT-12 nawet nie stał. Wartość max 2000. W sprzęcie jest co prawda napęd na kosz, ale nie ma blokady dyferencjału, a poza tym jest to motocykl całkowicie cywilny nie wojskowy. Na 100 % wymaga generalnego remontu, nawet jeśli jeździ.
skullmen Napisano 2 Lipiec 2010 Napisano 2 Lipiec 2010 tak jak kolega napisał , ja o tym zapomniałem brak blokady na napęd, typowy składak kaski dniepra i innych susków:) remont długi i bez sensu , kup wersje wojskowa to i pozytek bedzie i jakosc czesci lepsza.
db Napisano 9 Lipiec 2010 Napisano 9 Lipiec 2010 ....remont długi i bez sensu....Skullmen nie wiem co takiego jest w sowieckich motocyklach aby remont był długi i bez sensu. Zauważ ze wersje wojskowe nie sa tak popularne jak cywilne, jakość też nie jest taka super a koszt zakupu wysoki w brak pewności że to nie składak. Za te samą kwotę kupisz cywila i go wyremontujesz. Miałem i mam kilka bokserów sowieckich wiec razczej wiem co piszę.
esterendensen Napisano 9 Lipiec 2010 Napisano 9 Lipiec 2010 Swięta prawda kolego db.Sam mam trzy MW 650 do remontu i żałuję tego zakupu.Remont remontem,ale dokompletowanie orginalnego wojskowego osprzętu to już katastrofa finansowa.Lepsza opcja to kupić cywila
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.