atylla Napisano 3 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2010 witam,dalszy postęp przy armacie,na dzień dzisiejszy jest w takim stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 3 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2010 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 3 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2010 i to narazie tyle,pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 3 Lipiec 2010 Share Napisano 3 Lipiec 2010 Coraz lepiej.Lufę można pomalować farbą a podstawę wyrównać drobnym papierem ściernym i wylakierować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maku955 Napisano 3 Lipiec 2010 Share Napisano 3 Lipiec 2010 Atylla sprzedajesz je?Bo naprawde mi sie podoba , co z tego że troszkę odbiega od oryginału , ale widać masz zapał i chęci do pracy.Tak trzymaj!Pozdrawiam ! z jakiego województwa jesteś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 3 Lipiec 2010 Share Napisano 3 Lipiec 2010 Aby nie Szweckie? http://odkrywca.pl/szwedzkie-dzialo,673598.html#673598 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 3 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2010 dzięki bardzo za miłe słowa,pochodzę z mazur,okolice Ełku.to moja pierwsza armata,myślę o następnej z czasów 2 wojny,bo mam podstawe z kołami,po starym wozie,i tak się zastanawiam nad TKS,ale narazie przeglądam w necie i myślę jak go zrobić.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 3 Lipiec 2010 Share Napisano 3 Lipiec 2010 łał!Niezłe samozaparcie.Zamierzasz zrobić całego TKSa z drewna?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 3 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2010 myślałem żeby go zrobić co się da z drewna,płyta osb i obić go blachą,ale to jak narazie to tylko się zastanawiam,taka radosna twórczość.swoją drogo fajnie by się prezentował przed domem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skullmen Napisano 3 Lipiec 2010 Share Napisano 3 Lipiec 2010 no i natchnołes mnie:) tez zrobie armate:) drewna duzo mam wiec bedzie w czym dłubac:) za jakis czas ja sie pochwale a jak nie to znaczy ze prawdziwa wyłowiłem hehe . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 10 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2010 armata robi kariere,już parę ofert kupna miałem i spore zainteresowanie.opłacał sie ten wysiłek,jeszcze koła drewniane muszę zadobyć.będzie ładnie się prezętować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majos Napisano 11 Lipiec 2010 Share Napisano 11 Lipiec 2010 kurcze atylla masz talent super ci to wyszło czekam na efekt końcowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skullmen Napisano 11 Lipiec 2010 Share Napisano 11 Lipiec 2010 no to biznes trzeba krecic nie ma to tamto :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 6 Czerwiec 2011 Share Napisano 6 Czerwiec 2011 Minął rok a kontynuacji nie ma... jak armata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.