AKCarski Napisano 27 Czerwiec 2010 Autor Napisano 27 Czerwiec 2010 Witam,Od 2 lat chodzę z Tesoro Cortesem i w sumie jestem z niego bardzo zadowolony - bardzo dobry jest na kolor, wyświetlacz często okazuje sie pomocny. Od jakiegoś czasu zastanawiam się jednak nad sprzedażą i kupnem Minelaba Souvereign GT. Kiedyś spotkałem na polu kopacza z tą wykrywką i powiem że głębokość z jakiej wyciągał kolorki zrobiła na mnie spore wrażenie. Czy ktoś zmieniał markę z Tesoro na Minelaba? Dodam, że sporo szukam w trójmiejskich lasach, ale głównie interesują mnie militarne kolorki. Pozdrawiam
pako151515 Napisano 27 Czerwiec 2010 Napisano 27 Czerwiec 2010 Cześć. Powiem tak ja właśnie sprzedałem PROximę i czekam na Musketeera podobny w sumie do Sovera, jak dojdzie podzielę się opinią. Tata ma Sovera ale nie GT, jedno mogę powiedzieć zasięgi ma fajne to fakt. Jestem z okolic Gdańska, mierzeja więc jakbyś chciał po kopać razem to zapraszam!:)
8total4 Napisano 27 Czerwiec 2010 Napisano 27 Czerwiec 2010 zostań przy Cortesie.to sprzęt z wyższej półki od GT.Szybki, skuteczny, lekki i głęboki, GT nawet jeśli jest głębszy to na pewno niewiele, ale za to jest wolniejszy i cięższy.pozdro.
Gniewkos Napisano 28 Czerwiec 2010 Napisano 28 Czerwiec 2010 To ja się też od razu tutaj podłącze kupiłem deLeona i zaświtał mi pomysł zamiany na Cortesa poczytałem o Cotresie i nie wiem czy to ma sens ?zrobił ktoś taką zamianę? jest jakaś różnica?pozdro!
AKCarski Napisano 30 Czerwiec 2010 Autor Napisano 30 Czerwiec 2010 Cóż - pochodziłem trochę z GT (pożyczyłem od znajomego) i powiem krótko - trzeba do niego naprawdę CHŁOPA przez duże CH :) Zostaję przy Cortesie, ale może kiedyś zawitam jeszcze do stajni MINELABA. A tak na marginesie, wczoraj kolega nabył Tesoro Cibolę i w przeszukanym gdyńskim terenie kopnął blaszkę Kriegsmarine z Nordsee/obsługa portu. Także plus dla Tesoro. Dziękuję za zainteresowanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.