rafal_etz Napisano 27 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2010 http://www.hej.mielec.pl/miasto2/aktualnosci/go:komentarz/art1300,ukrywal-w-domu-nielegalny-arsenal:k.htmlOd kiedy lotki są nielegalne?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 27 Czerwiec 2010 Share Napisano 27 Czerwiec 2010 i ja też mam pytanie : jaki związek ma to z Forum ?jaki związek ma nawiedzony pijak, który dręczy rodzinę ?a lotki ? jaki sens mają jakieś zardzewiałe lotki w świetle takich wydarzeń ? czy to jest najważniejsze czy szukamy dziury w całym ?zbierał syf typu um-bum" i miał kuku na muniu. dobrze, że tak się skończyło a nie inaczej - neutralizacja.taki jest obraz poszukiwacza ? bo już sam nie wiem...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal_etz Napisano 27 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2010 nie chodzi mi tu o obraz poszukiwacza tylko o to o co chodzi im z tymi lotkami. Koleś zbierał urwipały i dobrze że go zwineli . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 27 Czerwiec 2010 Share Napisano 27 Czerwiec 2010 Trzeci raz śnurek czytam i nie rozumiem, czego Ty nie rozumiesz :-)Zostało wymienione, co policja zabezpieczyła i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.