Gniewkos Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 Witam!Zainteresował mnie ten bagnet, niestety nie ma o nim żadnych informacji, proszę o wszelkie info co i jak czy nie jest kombinowany itd. Nigdy tego nie robię ale jeżeli ktoś mógłby napisać też ile można za niego dać to było by tez super.pozdro!
Gniewkos Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 Witam!Zainteresował mnie ten bagnet, niestety nie ma o nim żadnych informacji, proszę o wszelkie info co i jak czy nie jest kombinowany itd. Nigdy tego nie robię ale jeżeli ktoś mógłby napisać też ile można za niego dać to było by tez super.pozdro!
Gniewkos Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 Zdjęcia z portalu aukcyjnego ja je tylko poskładałempozdro!
mecenas12 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 bagnet Portugalski M1904, produkowany w niemieckim miasteczku Suhl do karabinu Verguero. Cena 200-300zł
Question
Gniewkos
Witam!
Zainteresował mnie ten bagnet, niestety nie ma o nim żadnych informacji,
proszę o wszelkie info co i jak czy nie jest kombinowany itd. Nigdy tego nie robię ale jeżeli ktoś mógłby napisać też ile można za niego dać to było by tez super.
pozdro!
5 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.