Gniewkos Napisano 26 Czerwiec 2010 Autor Napisano 26 Czerwiec 2010 Witam!Zainteresował mnie ten bagnet, niestety nie ma o nim żadnych informacji, proszę o wszelkie info co i jak czy nie jest kombinowany itd. Nigdy tego nie robię ale jeżeli ktoś mógłby napisać też ile można za niego dać to było by tez super.pozdro!
Gniewkos Napisano 26 Czerwiec 2010 Autor Napisano 26 Czerwiec 2010 Witam!Zainteresował mnie ten bagnet, niestety nie ma o nim żadnych informacji, proszę o wszelkie info co i jak czy nie jest kombinowany itd. Nigdy tego nie robię ale jeżeli ktoś mógłby napisać też ile można za niego dać to było by tez super.pozdro!
Gniewkos Napisano 26 Czerwiec 2010 Autor Napisano 26 Czerwiec 2010 Zdjęcia z portalu aukcyjnego ja je tylko poskładałempozdro!
mecenas12 Napisano 26 Czerwiec 2010 Napisano 26 Czerwiec 2010 bagnet Portugalski M1904, produkowany w niemieckim miasteczku Suhl do karabinu Verguero. Cena 200-300zł
Pytanie
Gniewkos
Witam!
Zainteresował mnie ten bagnet, niestety nie ma o nim żadnych informacji,
proszę o wszelkie info co i jak czy nie jest kombinowany itd. Nigdy tego nie robię ale jeżeli ktoś mógłby napisać też ile można za niego dać to było by tez super.
pozdro!
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.