Skocz do zawartości
  • 0

Pokrywy bomby

bula1237

Pytanie

13 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
jeśli S.P. Bula zaczął iść ta droga to niech mnie teraz nie zwie kolegą, wystarczy poszukać https://forum.odkrywca.pl/uploads/forum_old/photos/picsforum24/a_copy45.jpg
Napisano
Nie ja zaczynałem taktykę wyśmiewczo - zaczepną, zresztą nieważne, dzięki za linka. Jednakże na zdjęciu nie ma pokrywy, były zakładane tylko do przewożenia tego tzw szrapnela? No i co taki okaz mógł robić w lesie okolic j. Miedwie, dawniej Madusee? W tym rejonie nawalały się raczej Armia Czerwona z Niemcami podczas ich ostatniego tu zrywu tzw operacji Sonnenwende. Ma ktoś jakąs teorię spiskową?
Napisano
gosciu to nie jest zadna bomba:) tak jak napisalem - bez dyskusji" - Kamiljan dziecko drogie, takie teksty to możesz do swojego zwierzaka w domu sadzić, ok?

Tradytor-bomba -użyłem za pierwszym razem niewłasciwego sformuowania a za drugim już poprawilem się cudzysłowem, myślę że macie rację z tym szrapnelem ale się upewnię jeszcze...widziałem cały pocisk obok tego i wydawalo mi się że lotki widzę - fotki niestety nie mam

Mozna było tak czy inaczej bez szydzenia, dzięki..

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie