banderas Napisano 24 Czerwiec 2010 Autor Napisano 24 Czerwiec 2010 Witam.Osobiście uważam,że jesteś mistrzem HSa,rozważam kupno tego najtrudniejszego w opanowaniu VLF-a,jast szansa na małe szkolenie w terenie?,mam do dyspozycji na dwa tygonie smętka z dowolną cewką.Opowiedziałem Heniowi o twoich drobnicowych trafieniach,powiedział -uczeń przerósł mistrza ;] "Z poważaniem Wilanów się kłania.p.s.szacun wszystkim polskim wytwórcom piszczał.pzdr. '
Hebda Napisano 24 Czerwiec 2010 Napisano 24 Czerwiec 2010 o kurdeczyli jednak paweł robi na czarno jako przedstawiciel:DPozdro dla wszystkich z HSami!!!!
pawel888 Napisano 24 Czerwiec 2010 Napisano 24 Czerwiec 2010 Dziękuje za uznanie, nawet nie wiesz jak bardzo mnie to cieszy.Pewnie że jest możliwość wspólnego kopania, jestem z Marek. Odezwij się do mnie na pablo8881@op.pl Z tym że nie dysponuje samochodem jedyne co to rower:)A do Wilanowa nie daleko jest :)Jeżeli ktoś jeszcze odczuwa chęć przeszkolenia przy mojej pomocy to zapraszam.<pozdro
pawel888 Napisano 24 Czerwiec 2010 Napisano 24 Czerwiec 2010 Zapomniałem dopisać że dziś wieczorem napiszę instrukcję do Hs-3. Mam nadzieje że pomoże, coś na wzór o kanarkach.Woytas zobowiązał się go przykleić:)Dobrze by było gdyby ktoś napisał o Proximie, to również pomoże.
Hebda Napisano 24 Czerwiec 2010 Napisano 24 Czerwiec 2010 ja się chętnie przeszkole,bo i tak wisisz mi 2,50złto zapłatę będziesz miał:D
banderas Napisano 24 Czerwiec 2010 Autor Napisano 24 Czerwiec 2010 Dzięki za odzew-to jaką sondę mam brać na to szkolenie-odezwę się na @ po pobraniu cewki z magazynu wyrobów gotowych.pzdr.
pawel888 Napisano 24 Czerwiec 2010 Napisano 24 Czerwiec 2010 Pisz na maila nie będziemy forum zaśmiecać. Cewka 30 jest najbardziej optymalna.<pozdro
Sekal Napisano 24 Czerwiec 2010 Napisano 24 Czerwiec 2010 Ty to Hebda sam mi kasę wisisz. :D nie dość że komuch, to złodziej :D
SZZ Napisano 25 Czerwiec 2010 Napisano 25 Czerwiec 2010 Witam,dobra robota Panie Paweł! wielkie dzięki za instrukcję obsługi. Z 6 lat nie miałem już smętka w ręce, więc chętnie sobie przypomnę przed poszukiwaniami sztandaru 7 PAL.Pan Henryk powinien Ci odpalić procent od zysków za promocję:) Czy mogę podłączyć się na szkolenie u mistrza?PozdrawiamSZZ
pawel888 Napisano 25 Czerwiec 2010 Napisano 25 Czerwiec 2010 Nie ma za co:) Tylko co Wy z tym mistrzem? Bez przesady:)Procentu nie oczekuje, a promować tego wykrywacza nie trzeba, chyba że trafiają się niedowiarki którym trzeba tłumaczyć jak chłop krowie na rowie", z podaniem konkretnych przykładów.SZZ kontaktuj się z kolegą Banderasem, dzwonił dziś do mnie, na Niedziele jesteśmy umówieni, ja Ci zaraz na maila też dam znać. <pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.