Skocz do zawartości

pawel 888,HS-3

banderas

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam.

Osobiście uważam,że jesteś mistrzem HSa,rozważam kupno tego najtrudniejszego w opanowaniu VLF-a,jast szansa na małe szkolenie w terenie?,mam do dyspozycji na dwa tygonie smętka z dowolną cewką.
Opowiedziałem Heniowi o twoich drobnicowych trafieniach,powiedział -uczeń przerósł mistrza ;] "

Z poważaniem Wilanów się kłania.

p.s.
szacun wszystkim polskim wytwórcom piszczał.
pzdr.

'
Napisano
Dziękuje za uznanie, nawet nie wiesz jak bardzo mnie to cieszy.Pewnie że jest możliwość wspólnego kopania, jestem z Marek. Odezwij się do mnie na pablo8881@op.pl
Z tym że nie dysponuje samochodem jedyne co to rower:)
A do Wilanowa nie daleko jest :)

Jeżeli ktoś jeszcze odczuwa chęć przeszkolenia przy mojej pomocy to zapraszam.
<pozdro
Napisano
Zapomniałem dopisać że dziś wieczorem napiszę instrukcję do Hs-3. Mam nadzieje że pomoże, coś na wzór o kanarkach.
Woytas zobowiązał się go przykleić:)
Dobrze by było gdyby ktoś napisał o Proximie, to również pomoże.
Napisano
Witam,
dobra robota Panie Paweł! wielkie dzięki za instrukcję obsługi. Z 6 lat nie miałem już smętka w ręce, więc chętnie sobie przypomnę przed poszukiwaniami sztandaru 7 PAL.
Pan Henryk powinien Ci odpalić procent od zysków za promocję:)
Czy mogę podłączyć się na szkolenie u mistrza?
Pozdrawiam
SZZ
Napisano
Nie ma za co:) Tylko co Wy z tym mistrzem? Bez przesady:)

Procentu nie oczekuje, a promować tego wykrywacza nie trzeba, chyba że trafiają się niedowiarki którym trzeba tłumaczyć jak chłop krowie na rowie", z podaniem konkretnych przykładów.

SZZ kontaktuj się z kolegą Banderasem, dzwonił dziś do mnie, na Niedziele jesteśmy umówieni, ja Ci zaraz na maila też dam znać.
<pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie