darula Napisano 27 Czerwiec 2010 Share Napisano 27 Czerwiec 2010 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darula Napisano 27 Czerwiec 2010 Share Napisano 27 Czerwiec 2010 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darula Napisano 27 Czerwiec 2010 Share Napisano 27 Czerwiec 2010 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darula Napisano 27 Czerwiec 2010 Share Napisano 27 Czerwiec 2010 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darula Napisano 27 Czerwiec 2010 Share Napisano 27 Czerwiec 2010 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darula Napisano 27 Czerwiec 2010 Share Napisano 27 Czerwiec 2010 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darula Napisano 27 Czerwiec 2010 Share Napisano 27 Czerwiec 2010 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darula Napisano 27 Czerwiec 2010 Share Napisano 27 Czerwiec 2010 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darula Napisano 27 Czerwiec 2010 Share Napisano 27 Czerwiec 2010 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darula Napisano 27 Czerwiec 2010 Share Napisano 27 Czerwiec 2010 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 27 Czerwiec 2010 Share Napisano 27 Czerwiec 2010 Zdjęcie nr 13 zmusza do refleksji - myślałem, że już się takie sytuacje nie zdarzają...PozdroHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 28 Czerwiec 2010 Share Napisano 28 Czerwiec 2010 zeby rozjasnić trochę sytuacje powiem ze gość z zdjecia nr 13 (b sympatyczny facet) był z pieknie odworzonym mercedesem 170. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 28 Czerwiec 2010 Share Napisano 28 Czerwiec 2010 a stojąc przy słowakach jeszcze raz poczułem sie jak b. ubogi krewny... i jak gadałem z nimi to on sobie nie przypominali sytuacji zeby ktoś komuś zrobił kuku z takiej broni do jakiej mają dostęp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soli Napisano 28 Czerwiec 2010 Share Napisano 28 Czerwiec 2010 WitamW imieniu GRH SAN chciałbym jeszcze raz podziękować organizatorom za zaproszenie nas na piknik. Klimat i atmosfera była po prostu rewelacyjna. Pozdrowienia dla wszystkich uczestników. PozdrawiamŁukasz SolonGRH SAN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 28 Czerwiec 2010 Share Napisano 28 Czerwiec 2010 Hindus, a jednak, na jej widok doznałem opadu szczęki i to nie były kłopoty ze sprawnością mięśni twarzowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziadkus Napisano 28 Czerwiec 2010 Share Napisano 28 Czerwiec 2010 Nie jestem wprawdzie koneserem pokazow lotniczych ani tym bardziej fachowcem w tej dziedzinie, ale pokazy zrobily na mnie (laiku) duże wrażenie. Do tego p Hoffmann jako spiker - to trzeba usłyszeć.... Pogoda dopisała (w niedziele nawet za bardzo z punktu widzenia rekonstruktora) mimo wczesniejszych pesymistycznych prognoz. Duża ilośc sprzetu jeżdzącego też warta podkreślenia (do teraz mnie bolą uszy od halasu jeżdzacych pojazdow, strzałów achtungów" i i strzałów gazowego" MG :) ). Na pewno sporym minusem byl niewielki teren wszystkich rekonstrukcji (niestety teren MLP dobrego terenu nie posiada, bo niby i skąd??) - co ograniczało możliwosści pirotechniki - oraz jego stan (woda, beton, gruz). Szkoda,że głównym daniem stołowki był przeważnie bigos....)(kilka miesięcy juz na niego nie bedę móglł nawet patrzeć :) ) Muszę jednak powiedzieć, że mnie najbardziej zdegustowało to jak ludzie obecni na Pikniku traktowali toi toi-e...:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 28 Czerwiec 2010 Share Napisano 28 Czerwiec 2010 widziałem reakcję faceta któy raniutko przyjechał czyscic toytoy'e aż usiadł.....tylko na sufit od srodka nikomu nie udało sie nasrać.. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darula Napisano 28 Czerwiec 2010 Share Napisano 28 Czerwiec 2010 A co regulamin na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darula Napisano 28 Czerwiec 2010 Share Napisano 28 Czerwiec 2010 Albo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 28 Czerwiec 2010 Share Napisano 28 Czerwiec 2010 To w ogóle nie ma nic wspólnego z regulaminem.Żenujące... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostwid Napisano 28 Czerwiec 2010 Share Napisano 28 Czerwiec 2010 znalazłem kilka linków na:http://picasaweb.google.com/izajasinska/VIIMaOpolskiPiknikLotniczy2010#http://picasaweb.google.com/grubby441/20100627VIIPiknikLotniczy#http://picasaweb.google.com/artur.napora/VIIPiknikLotniczy# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soli Napisano 28 Czerwiec 2010 Share Napisano 28 Czerwiec 2010 Monika robiła zdjęcia a nie brała udział w rekonstrukcji. Chłopcy z jej grupy dali jej mundur żeby mogła bliżej podejść. Chyba lepiej że była w mundurze a nie w ubraniu rzucającym się w oczy. A jeżeli chodzi o chłopaka w długich włosach widziałem że w czasie rekonstrukcji miał je schowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostwid Napisano 28 Czerwiec 2010 Share Napisano 28 Czerwiec 2010 Kolejna rekonstrukcja podczas pikniku lotniczego,Bolonia 1945http://www.nowakowie.pl/foto/Bolonia1945/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 28 Czerwiec 2010 Share Napisano 28 Czerwiec 2010 Na zdjęciach z zamieszczonych galerii widzę, że niestety więcej na tej imprezie było „kwiatów”…Myślałem, że tak ewidentny babol, jak noszenie „szwajcarskiego zestawu campingowego” do celty, już się nikomu nie zdarza, ale jednak myliłem się…PozdroHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FALKE-63 Napisano 28 Czerwiec 2010 Share Napisano 28 Czerwiec 2010 http://www.youtube.com/watch?v=C27MVF_AsvM&feature=youtube_gdata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.