mikipad Napisano 22 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 22 Czerwiec 2010 kluczyk raczej nie taki, ale w końcu trafię taki jak potrzeba - ważne jednak, że puszcza" prądy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikipad Napisano 22 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 22 Czerwiec 2010 teraz zauważyłem, że wypadła kontra pancerza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikipad Napisano 22 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 22 Czerwiec 2010 tablica oryginalna, złowiona na złomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikipad Napisano 22 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 22 Czerwiec 2010 wszystkie przewody w oplocie bawełnianym wyprute kilka lat temu ze starego samolotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikipad Napisano 22 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 22 Czerwiec 2010 x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikipad Napisano 22 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 22 Czerwiec 2010 śruby RIBE i VERBUS wyzbierałem z całej okolicy - myślę, że dodają smaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 23 Czerwiec 2010 Share Napisano 23 Czerwiec 2010 Ślicznotka! Który rocznik? Czy jest fotka sprzed remontu dla zwiększenia efektu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 24 Czerwiec 2010 Share Napisano 24 Czerwiec 2010 No piękności. W Radomiu widziałem tez gościa który posiada takie cacunio. A palił z dotyku i pyk pyk pyk pyk. Piękności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikipad Napisano 27 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2010 przed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panther111 Napisano 2 Lipiec 2010 Share Napisano 2 Lipiec 2010 piekny.poprostu odretaurowany na skale swiatowa:)gratuluje zapalu i efektow wykonczenia.powinienes pokazac ten motor w bmw münchen przyznaja ci napewno jakas nagrode;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k0k0 Napisano 6 Lipiec 2010 Share Napisano 6 Lipiec 2010 Miód - malina, istne cacko:) Ile czasu zajęło Ci doprowadzenie do cacy stanu z pierwotnego? Gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 11 Lipiec 2010 Share Napisano 11 Lipiec 2010 Nie masz czym się chwalić . Zobacz jak to robią prawdziwi fachowcy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.