Manierkarz Napisano 22 Czerwiec 2010 Autor Napisano 22 Czerwiec 2010 Witam !Mój ojciec znalazł kiedyś tą maczete w pobliżu jednostki wojskowej. Tata mówi, że jest zrobiona z kosy.Pozdrawiam i proszę o odpowiedź bo mam ją w domu z 10 lat a nadal nie wiem co to jest :)
Hebda Napisano 22 Czerwiec 2010 Napisano 22 Czerwiec 2010 foto ze starego opuszczonego pałacyku:)w garażu taki leżyzdrów
Manierkarz Napisano 22 Czerwiec 2010 Autor Napisano 22 Czerwiec 2010 Witam !Mój ojciec znalazł kiedyś tą maczete w pobliżu jednostki wojskowej. Tata mówi, że jest zrobiona z kosy.Pozdrawiam i proszę o odpowiedź bo mam ją w domu z 10 lat a nadal nie wiem co to jest :)
wojtek1234321 Napisano 22 Czerwiec 2010 Napisano 22 Czerwiec 2010 Najpewniej to gospodarska" maczeta" do ogławiania, czyli obcinania liści z buraków.
Pytanie
Manierkarz
Witam !
Mój ojciec znalazł kiedyś tą maczete w pobliżu jednostki wojskowej. Tata mówi, że jest zrobiona z kosy.
Pozdrawiam i proszę o odpowiedź bo mam ją w domu z 10 lat a nadal nie wiem co to jest :)
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.