Louis Napisano 21 Czerwiec 2010 Autor Napisano 21 Czerwiec 2010 Witam,próbuję wydatować tą cynową kropielniczkę. Wysokość 11,5cm. Symbolika patriotyczna - wiara, nadzieja, miłość. Znalazłem podobne w sieci,ale nie odnalazłem informacji w jakim okresie były produkowane. Będę wdzięczny za pomoc,pozdrawiam,Louis.
Louis Napisano 24 Czerwiec 2010 Autor Napisano 24 Czerwiec 2010 Upsss, link nie wchodzi. W każdym razie sprzedawca datował kropielniczkę na początek XXw. Pozdro
Louis Napisano 21 Czerwiec 2010 Autor Napisano 21 Czerwiec 2010 Witam,próbuję wydatować tą cynową kropielniczkę. Wysokość 11,5cm. Symbolika patriotyczna - wiara, nadzieja, miłość. Znalazłem podobne w sieci,ale nie odnalazłem informacji w jakim okresie były produkowane. Będę wdzięczny za pomoc,pozdrawiam,Louis.
Pytanie
Louis
Witam,
próbuję wydatować tą cynową kropielniczkę. Wysokość 11,5cm. Symbolika patriotyczna - wiara, nadzieja, miłość. Znalazłem podobne w sieci,ale nie odnalazłem informacji w jakim okresie były produkowane. Będę wdzięczny za pomoc,pozdrawiam,Louis.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.