nabuh Napisano 3 Grudzień 2016 Share Napisano 3 Grudzień 2016 Hej motorzyści!Przed ustawieniem do snu zimowego odpaliłem dwa dwusuwy na raz w niewielkim garażu i po niedługim czasie musiałem wyjsc na zewnątrz - może i lubię ten zapach, ale nie w takim natężeniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawcion123 Napisano 11 Grudzień 2016 Share Napisano 11 Grudzień 2016 Moja Viraszka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janusz5111 Napisano 20 Styczeń 2017 Share Napisano 20 Styczeń 2017 Całkiem niedawno doszlusowałem do szanownego towarzystwa i niewiedziałem że wśród odkrywców tylu miłośników jednoladów a w szczegulności weteranów .Też jestem posiadaczem starocia (bmw r51/1) jak zdąże odrestałrować przed zejśćiem to też wrzucę jakąś fotę (jak ogarnę wrzucanie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 20 Styczeń 2017 Share Napisano 20 Styczeń 2017 http://odkrywca.pl/jak-zmniejszyc-zdjecie-aby-wstawic-je-do-watku-na-forum-sposob-najprostszy-,684783.html#684783;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 18 Czerwiec 2018 Share Napisano 18 Czerwiec 2018 :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.