Skocz do zawartości

TESORO COMPADRE????????????/

HARRY

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
TESORO COMPADRE.MAM PYTANIE.CO TO ZA SPRZECICHO?WARTO TO KUPIC?MA DYSKRYMINACJE??MOZE ZNACIE STRONKE NA KTOREJ MOGE O TYM POCZYTAC??ZA WSZELKA POMOC Z GORY DZIEKUJE I POZDRAWIAM!!:)
Napisano
Nie żebym się wymądrzał, ale z zamiłowania porządku:
1a. Jest specjalny dział Sprzęt"
1b. Co więcej, w tym dziale można wyszukiwać archiwalne posty.
2. Wielkie litery zostawmy na specjalną okazję, np. odnalezienie Bursztynowej Komnaty, ok? Pisanie nimi oznacza krzyk lub służy do bardzo wyraźnego podkreślania ważnego słowa. Cały tekst pisany wielkimi literami, pomijając kwestię etykiety", jest po prostu słabo czytelny.

pozdr,M
Napisano
Polecam jednak --->http://www.odkrywca-online.com/index1.php?action=forum&iletab=jedna&sub=forum&id_forum=1 ,tam są tematy o sprzęcie i to forum jest na takie tematy jak cię teraz interesują...

bjar_1
Napisano
Dość z kulturą.
Czy nie rozumiesz, że tutaj się na ten temat nie dyskutuje? I nie pisze się wielkimi literami? Co, jesteś mądrzejszy od ogólnie przyjętych reguł i wzajemnie szanowanych ustaleń? Zamiast skwitować to jako swą pomyłkę, to ciągniesz dalej w tym samym stylu. Kpina i buractwo totalne. A najśmieszniejsze jest to, że wcześniej pytasz się o to samo we właściwym dziale, a i caps-lock działa normalnie. Takiś niecierpliwy???????
Napisano
Ja już skończyłem :)
A Bocian i tak skasuje, bo identyczny wątek jest na właściwym forum. Jestem spokojny, nawet gdy opieprzam.

EOT
Napisano
STARY BOGIEM TO TY NIE JESTES I NIKIM OD ZWRACANIA UWAGI WIEC WYLUZUJ I ROB SWOJE,A TO JAK KTO PISZE I CZY DUZYMI CZY MALYMI LITERAMI TO RACZEJ JEGO SPRAWA.MIMO WSZYSTKO POZDRAWIAM.::)
Napisano
I OD BURAKOW TU NIE WYMYSLAJ,BO JA NIKOGO NIE OBRAZAM!!A TY TAK I TO WLASNIE O CZYMS SWIADCZY ,A O CZYM TO JAK JESTES INTELIGETNY-TAK SADZE I CI PISAC NIE MUSZE.POZDRAWIAM RAZ jeszcze:)
Napisano
ja troche nie kumam.to jest forum a nie jakies opieprzanko,ludzie laczy nas nasza pasja a po cholere robic jakies ekscesy i z igly widly.dajmy juz temu spokoj.koniec!!!!!
Napisano
Panie HARRY>
Nikt pana nie zamierzał obrazic ale na tym forum istnieja jakies reguły o których w sposób kulturalny przypomniał beavisto .
Człowiek wysokiej kultury osobistej zastosowałby sie do nich czego i panu zyczę.

PS
Ja posiadam taki sprzet ale straciłem chec o nim cokolwiek napisać.
Napisano
i dobrze ale mozna bylo to napisac bardziej przyzwoicie!a nie -cytuje-koniec z kultura.czyli widze ze nie uzyskam od nikogo zadnej cennej informacji?swietnie.pozdrawiam
Napisano
Widze ,że kolega HARRY pisze dużymi literami ze względu na kłopoty z widzeniem.
Przecież w drugim poście w sposób jak najbardziej delikatny ,subtelny i nadto spokojny Beaviso wypunktował najważniejsze elementy obowiązującego użytkowników regulaninu.
Jak widać nie warto się wyłamywać wystarczyło przemilczeć lub delikatnie usprawiedliwić, i nie byłoby sprawy a tak zrobiła się niemiła atmosfera, której przyczyną jest ...
zwalmy to na młodość
Pozdrawiam i życzę więcej rozwagi w tym co sie pisze bo jednak są życzliwi tylko gdyby post był w odpowiednim miejscu z pewnością bułoby ich więcej i proszę się nie oburzać ten ostatni post był raczej niepotrzebny

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie