HARRY Napisano 3 Marzec 2004 Autor Napisano 3 Marzec 2004 czesc.mam prosbe.co to za sprzet tesoro compadre.czy ma dyskryminacje?czy to dobry sprzet?lepszy od np bounty hunter 3??moze znacie polska stronke gdzie mozna go zobaczyc??i o nim poczytac?pozdrawiam.
k-szela Napisano 3 Marzec 2004 Napisano 3 Marzec 2004 Cześć. Tesoro compadre to najniższy model tej firmy dostępy na rynku. Sprzęt ten ma dyskryminację i z tego co wiem nie ma możliwości wymiany cewki na inną??? ale może się mylę jak tak to sorki:) ma tylko jedno pokrętło którym się ustawia tryb pracy coś jak w garrett ACE 100 i podobnych prostych konstrukcjach. Jak na początek to polecam.
HARRY Napisano 3 Marzec 2004 Autor Napisano 3 Marzec 2004 czy jest on lepszy od bounty huntera tracker 3?czy jest dobry na monetki na pola??i td?
Gość Napisano 3 Marzec 2004 Napisano 3 Marzec 2004 kilka miesiecy temu miałem podobny problem i całe szczęście mieszkając w trójmieście mogłem obejzeć na własne oczy ofertę trzech punktów z piszczałami. Tesoro jest przereklamowanym wykrywaczem przez polskiego dealera.Byłem, widziałem.... chęc sprzedaży tego wykrywacza jest bardzo wysoka ,cena też.Co do drugiego trójmiejskiego punktu wypowiadać się nie będę ;)co do trzeciego to jednak obiektywność i szacunek dla klienta na 6. Za cenę najtańszego tesoro kupiłem wykrywkę o klasę lepszą, może z kikoma drobnymi wadami ale zadowolony jestem bardzo - pomyśl nad plusem bo to lepsza alternatywa.
HARRY Napisano 4 Marzec 2004 Autor Napisano 4 Marzec 2004 dzieki.ja mam okazje miec ten sprzet tanio,ale niewiem czy spelni sie w pszukiwaniach monet,guzikow itd na polach
Raned Napisano 4 Marzec 2004 Napisano 4 Marzec 2004 Wypowiedź bickera skłoniła mnie do zabrania głosu. Twierdzi, że przereklamowany jest wykrywacz, którego nigdy nie miał.Compadre to jeden z najtańszych wykrywaczy ruchowych VLF produkcji zachodniej. Każda firma zachodnia z pierwszego rzutu czyli: White's, Garrett, Fisher, Tesoro i C-Scope w ofercie taki wykrywacz posiada i są one b. podobne, czyli mają mały zasięg, są, że tak powiem dość tępe, ale dzięki temu skuteczne i początkujący poszukiwacz powinien mieć swoje natychmiastowe sukcesy".Mój siostrzeniec posiada Amigo II, czyli poprzednika Compadre i przy wspólnych wyjściach czasami wpędza mnie i innych w kompleksy.Firmy Bounty Hunter nie zaliczyłbym do firm takiego kalibru jak wcześniej wymienione i to powinno pomóc w podjęciu decyzji.Bardzo często mniej znaczy więcej.
Raned Napisano 4 Marzec 2004 Napisano 4 Marzec 2004 I jeszcze co do ceny. Wszystkie wykrywacze z tej półki różnych firm oscylują w okolicach 1000 - 1100 zł, jedynie White'sy i C-Scope są droższe, i cena 1050 zł nie jest tak niebotyczna jak twierdzi biker, biorąc pod uwagę 9% cło i 22% VAT w tym kraju.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.