Skocz do zawartości

TESORO COMPADRE??

HARRY

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
czesc.mam prosbe.co to za sprzet tesoro compadre.czy ma dyskryminacje?czy to dobry sprzet?lepszy od np bounty hunter 3??moze znacie polska stronke gdzie mozna go zobaczyc??i o nim poczytac?pozdrawiam.
Napisano
Cześć. Tesoro compadre to najniższy model tej firmy dostępy na rynku. Sprzęt ten ma dyskryminację i z tego co wiem nie ma możliwości wymiany cewki na inną??? ale może się mylę jak tak to sorki:) ma tylko jedno pokrętło którym się ustawia tryb pracy coś jak w garrett ACE 100 i podobnych prostych konstrukcjach. Jak na początek to polecam.
Napisano
kilka miesiecy temu miałem podobny problem i całe szczęście mieszkając w trójmieście mogłem obejzeć na własne oczy ofertę trzech punktów z piszczałami. Tesoro jest przereklamowanym wykrywaczem przez polskiego dealera.Byłem, widziałem.... chęc sprzedaży tego wykrywacza jest bardzo wysoka ,cena też.Co do drugiego trójmiejskiego punktu wypowiadać się nie będę ;)
co do trzeciego to jednak obiektywność i szacunek dla klienta na 6. Za cenę najtańszego tesoro kupiłem wykrywkę o klasę lepszą, może z kikoma drobnymi wadami ale zadowolony jestem bardzo - pomyśl nad plusem bo to lepsza alternatywa.
Napisano
dzieki.ja mam okazje miec ten sprzet tanio,ale niewiem czy spelni sie w pszukiwaniach monet,guzikow itd na polach
Napisano
Wypowiedź bickera skłoniła mnie do zabrania głosu. Twierdzi, że przereklamowany jest wykrywacz, którego nigdy nie miał.
Compadre to jeden z najtańszych wykrywaczy ruchowych VLF produkcji zachodniej. Każda firma zachodnia z pierwszego rzutu czyli: White's, Garrett, Fisher, Tesoro i C-Scope w ofercie taki wykrywacz posiada i są one b. podobne, czyli mają mały zasięg, są, że tak powiem dość tępe, ale dzięki temu skuteczne i początkujący poszukiwacz powinien mieć swoje natychmiastowe sukcesy".
Mój siostrzeniec posiada Amigo II, czyli poprzednika Compadre i przy wspólnych wyjściach czasami wpędza mnie i innych w kompleksy.
Firmy Bounty Hunter nie zaliczyłbym do firm takiego kalibru jak wcześniej wymienione i to powinno pomóc w podjęciu decyzji.
Bardzo często mniej znaczy więcej.
Napisano
I jeszcze co do ceny. Wszystkie wykrywacze z tej półki różnych firm oscylują w okolicach 1000 - 1100 zł, jedynie White'sy i C-Scope są droższe, i cena 1050 zł nie jest tak niebotyczna jak twierdzi biker, biorąc pod uwagę 9% cło i 22% VAT w tym kraju.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie