rum Napisano 19 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2010 Hej,Mam kilka magazynków od mp44/stg44 w niezłym stanie. Niestety w nielicznych miejscach wyłazi rdza powierzchowna. Chciałbym ją usunąć nie uszkadzając fantu - przede wszytskim oksydy!!! Czy jest jakiś DOBRY sposób na moją bolączke?pozdRUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 20 Czerwiec 2010 Share Napisano 20 Czerwiec 2010 Jeżeli skupiska korozji występują tylko w takim stopniu jak na załączonym zdjęciu to wystarczy nasmarować magazynek olejem do broni lub wd 40. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 20 Czerwiec 2010 Share Napisano 20 Czerwiec 2010 Ja bym to wymoczył w nafcie,potem gdy rdza zmięknie łatwo można ją usunąć bo wd40 itp raczej nie dadzą rady tego usunąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rum Napisano 20 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2010 Hej,właśnie jak prawi Vis1939 wd40 nie daje rady. Zobaczymy naftę.Dzięki i pozdrawiam,RUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.