tyfus Napisano 14 Czerwiec 2010 Autor Napisano 14 Czerwiec 2010 no właśnie - od jakiego orzełka mogą być te skrzydła ?mam swoje przypuszczenia, ale brak pewności - proszę specjalistów o pomoc w ID.orzełek cynkowy.
tyfus Napisano 14 Czerwiec 2010 Autor Napisano 14 Czerwiec 2010 no właśnie - od jakiego orzełka mogą być te skrzydła ?mam swoje przypuszczenia, ale brak pewności - proszę specjalistów o pomoc w ID.orzełek cynkowy.
Graudenz 18 Napisano 14 Czerwiec 2010 Napisano 14 Czerwiec 2010 Tyfus mi to wygląda na takiego ptokahttp://myvimu.com/exhibit/14895-polski-orzelek-wz
Graudenz 18 Napisano 15 Czerwiec 2010 Napisano 15 Czerwiec 2010 Tyfus porównaj z moim egzemplarze identyczne skrzydła ten sam materiał i do tego podobna patynka ;)
tyfus Napisano 15 Czerwiec 2010 Autor Napisano 15 Czerwiec 2010 miałem podobne skojarzenia - niestety głowy ani tarczy amazonek nie ma, a wygląd skrzydełek jest prawie identyczny jak przy wz. 19 - tylko wtedy raczej nie tłoczono ich z cynku.dzięki
Pytanie
tyfus
no właśnie - od jakiego orzełka mogą być te skrzydła ?
mam swoje przypuszczenia, ale brak pewności - proszę specjalistów o pomoc w ID.
orzełek cynkowy.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.