danielka Napisano 8 Czerwiec 2010 Autor Napisano 8 Czerwiec 2010 Witam kilka razy już stwarzałem podobny watek ale nareszcie zebrałem pieniądze nie tyle co chciałem ale cóż zdarza się. Proszę Was o pomoc w wyborze wykrywacza do 1000zł. Z gory dizekuje
danielka Napisano 8 Czerwiec 2010 Autor Napisano 8 Czerwiec 2010 Raczej kolorek.mieszkam 60km od Wrocławia i sam nie wiem czy to dobry teren na militarke. ale raczej kolorek
karpik Napisano 8 Czerwiec 2010 Napisano 8 Czerwiec 2010 http://www.odkrywca.pl/search/index.php?sq=wykrywacz+do+1000z%B3&ws=txt&id_forum=all&forum=on
Kleeberczyk Napisano 8 Czerwiec 2010 Napisano 8 Czerwiec 2010 Jak na kolor to Garretta Ace bierz ;) albo Teknetics delta 4000
dzieci3 Napisano 8 Czerwiec 2010 Napisano 8 Czerwiec 2010 Za miesiąc napiszesz co po Ace.Kup od razu coś lepszego.Pzdr.
KaRaDo Napisano 8 Czerwiec 2010 Napisano 8 Czerwiec 2010 Witam,Do 1000 masz mały wybór. Moim zdaniem w grę wchodzą 3 wykrywacze:Garret Ace 250- 800złFisher F2- 800złWhite's Prism III- 900złJa osobiście wybrałem F2 i nie mam powodów do narzekania. Sam wybierałem z tych 3 i po wielogodzinnych rozmyślaniach, wyszukiwaniu opinii i porównań dokonałem takiego wyboru. Z tego, co wiem F2 ma ok. 10% przewagę zasięgu nad Ace. Jak na razie najgłębiej znalazłem nim 1 grosz Polski na 15 cm. F2 ma tzw. PinPoint, który określa miejsce zalegania i głębokość na której znajduje się przedmiot. Na jednym komplecie baterii działa ok. 30 godz. Nawet jak wskaźnik baterii pokazuje, że jest pusta wykrywacz chodzi jeszcze z 3 godz. Nie wiem co jeszcze mógłbym napisać na jego temat. Jedynie to, że jak na razie nie mam z nim żadnych problemów.Jeśli Ci się nie śpieszy z zakupem, to dozbieraj 400zł i kup Rutus-a Proximę. Uznawany jest za wykrywacz uniwersalny, ale to piszę jedynie w oparciu o opinie na różnych forach.Pozdrawiam
Cpt.Nemo Napisano 8 Czerwiec 2010 Napisano 8 Czerwiec 2010 Moglbys jeszcze napisac ze F2 chodzi, o ile mnie pamiec nie myli, na dwu bateriach 9V ?Marne, malo popularne i trudno dostepne akumulatoru, wymagajace specjalnej ladowarki.
KaRaDo Napisano 8 Czerwiec 2010 Napisano 8 Czerwiec 2010 Pamięć Cię nie myli. Faktycznie na takich bateriach śmiga. Za 2 nowe Energi... dałem 20zł. Akumulatorki nie takie marne jak mówisz kosztują 70-80zł, a ładowarka ok. 30zł. Jaką masz wykrywkę, na jakie baterie śmiga i jak długo wytrzymują? Pozdro
stachu666 Napisano 8 Czerwiec 2010 Napisano 8 Czerwiec 2010 Witam, ja polecam Ci tesoro silver umax, moim zdaniem jest on fenomenalny na kolor w tym przedziale cenowym, a do tego jest lekki i prosty w obsłudze. A jak Ci się nie spieszy to poszukaj używanej Ciboli na allezło na pewno coś się znajdzie.Pozdrawiam Stachu666
majos Napisano 9 Czerwiec 2010 Napisano 9 Czerwiec 2010 myśle że x terre 50 spokojnie kupisz na początek dobry sprzet oczywiscie używke
albertus32 Napisano 9 Czerwiec 2010 Napisano 9 Czerwiec 2010 Oczywiście trudny wybór dla kupującego .z wymienionych wybrał bym fishera lub dołożył i kupił proxime która bije wypomniane . Jest głębsza ma statyk i do tego mix .często porównywana z dętektorami o wiele droższymi . To moje osobiste zdanie i oczywiście każdy będzie doradząl po swojemu . Wybór jest jednak twój . Poczytaj w wyszukiwarce o wszystkich wspomnianych i sie zdecydój . Nie śpiesz sie . Powodzenia
danielka Napisano 9 Czerwiec 2010 Autor Napisano 9 Czerwiec 2010 bardzo dziękuje za odpowiedzi pozdrawiam
KaRaDo Napisano 9 Czerwiec 2010 Napisano 9 Czerwiec 2010 Danielka mam nadzieję, że podzielisz się z nami podjetą przez Ciebie decyzją ;) Oczywiście bez pospiechu ;)Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.