Skocz do zawartości

wykrywacz do 1000zł

danielka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam kilka razy już stwarzałem podobny watek ale nareszcie zebrałem pieniądze nie tyle co chciałem ale cóż zdarza się. Proszę Was o pomoc w wyborze wykrywacza do 1000zł. Z gory dizekuje
Napisano
Witam,

Do 1000 masz mały wybór. Moim zdaniem w grę wchodzą 3 wykrywacze:

Garret Ace 250- 800zł

Fisher F2- 800zł

White's Prism III- 900zł

Ja osobiście wybrałem F2 i nie mam powodów do narzekania. Sam wybierałem z tych 3 i po wielogodzinnych rozmyślaniach, wyszukiwaniu opinii i porównań dokonałem takiego wyboru. Z tego, co wiem F2 ma ok. 10% przewagę zasięgu nad Ace. Jak na razie najgłębiej znalazłem nim 1 grosz Polski na 15 cm. F2 ma tzw. PinPoint, który określa miejsce zalegania i głębokość na której znajduje się przedmiot. Na jednym komplecie baterii działa ok. 30 godz. Nawet jak wskaźnik baterii pokazuje, że jest pusta wykrywacz chodzi jeszcze z 3 godz. Nie wiem co jeszcze mógłbym napisać na jego temat. Jedynie to, że jak na razie nie mam z nim żadnych problemów.

Jeśli Ci się nie śpieszy z zakupem, to dozbieraj 400zł i kup Rutus-a Proximę. Uznawany jest za wykrywacz uniwersalny, ale to piszę jedynie w oparciu o opinie na różnych forach.

Pozdrawiam
Napisano
Moglbys jeszcze napisac ze F2 chodzi, o ile mnie pamiec nie myli, na dwu bateriach 9V ?
Marne, malo popularne i trudno dostepne akumulatoru, wymagajace specjalnej ladowarki.
Napisano
Pamięć Cię nie myli. Faktycznie na takich bateriach śmiga. Za 2 nowe Energi... dałem 20zł. Akumulatorki nie takie marne jak mówisz kosztują 70-80zł, a ładowarka ok. 30zł. Jaką masz wykrywkę, na jakie baterie śmiga i jak długo wytrzymują?

Pozdro
Napisano
Witam, ja polecam Ci tesoro silver umax, moim zdaniem jest on fenomenalny na kolor w tym przedziale cenowym, a do tego jest lekki i prosty w obsłudze. A jak Ci się nie spieszy to poszukaj używanej Ciboli na allezło na pewno coś się znajdzie.
Pozdrawiam Stachu666
Napisano
Oczywiście trudny wybór dla kupującego .z wymienionych wybrał bym fishera lub dołożył i kupił proxime która bije wypomniane . Jest głębsza ma statyk i do tego mix .często porównywana z dętektorami o wiele droższymi . To moje osobiste zdanie i oczywiście każdy będzie doradząl po swojemu . Wybór jest jednak twój . Poczytaj w wyszukiwarce o wszystkich wspomnianych i sie zdecydój . Nie śpiesz sie . Powodzenia

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie