Marcin2894 Napisano 8 Czerwiec 2010 Autor Napisano 8 Czerwiec 2010 Mam problem z wyborem wykrywacza więc postanowiłem zapytać profesionalistów jaki sprzęt wybrać White's Coinmaster, Garrett ACE 250 czy Fisher F2 który z nich jest najlepszy i sprawdzi się w militarce jak i w kolorku z góry dziękuję.
samgnus Napisano 10 Czerwiec 2010 Napisano 10 Czerwiec 2010 Witam!Niepotrzebnie Kol.dał tą wstawkę z profesjonalistami,bo nikt się jak dotąd nie odezwał...:)) Ja również nie uważam się za profesjonalistę,ale wg.mnie żaden z wymienionych wykrywaczy nie jest na kolor i na militarkę.Polecić nie mogę żadnego z nich,bo żadnego nie miałem i na pewno już nie zakupię,ale mogę podpowiedzieć,że są to wykrywacze dla początkujących poszukiwaczy z nastawieniem na kolor (co oczywiście nie oznacza,że przy sprzyjających wiatrach nie da się wykopać żelaza).Pozdrawiam!
Ejo Napisano 11 Czerwiec 2010 Napisano 11 Czerwiec 2010 Witam,ja posiadam ace250 i mogę go polecić. Jest bardzo prosty w obsłudze i skuteczny na drobnice. White's Coinmaster nigdy się nie interesowałem więc nic nie powiem na jego temat, natomiast Fisher F2 jest podobny do ace250. Też się nad nim zastanawiałem lecz w moich oczach wygrał Ace i nie żałuje swojego wyboru.pozdrawiamEjo
nazgul Napisano 11 Czerwiec 2010 Napisano 11 Czerwiec 2010 witam, ja posiadam proximę i jestem z niej zadowolony.jest dobra na kolor i militarkę.
pawel888 Napisano 11 Czerwiec 2010 Napisano 11 Czerwiec 2010 Po co zakładasz drugi taki sam temat? W tamtym koledzy podpowiadają Ci co do wyboru. Wystarczy tam dalej pisać.<pozdro
draven85 Napisano 11 Czerwiec 2010 Napisano 11 Czerwiec 2010 jeszcze trochę to nawet jak ktoś zapyta jaką wybrać saperkę to powiedzą mu , że proxima jest najlepsza :D
chemik3 Napisano 11 Czerwiec 2010 Napisano 11 Czerwiec 2010 draven85, skoro masz takie uprzedzenia do tej marki to dlaczego nie napiszesz??? ja mam 3 różne wykrywacze i żadnego nie wyróżniam. Coś ci zrobił ten wykrywacz??? napisz wyżal się, każdy zainteresowany wysłucha
draven85 Napisano 11 Czerwiec 2010 Napisano 11 Czerwiec 2010 chemik3 naucz się czytać ze zrozumieniem i zacznij od pytania jakie padło na początku ;) to chyba nie jest trudne?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.