Skocz do zawartości

Jaki sprzęt wybrać?

Marcin2894

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Mam problem z wyborem wykrywacza więc postanowiłem zapytać profesionalistów jaki sprzęt wybrać White's Coinmaster, Garrett ACE 250 czy Fisher F2 który z nich jest najlepszy i sprawdzi się w militarce jak i w kolorku z góry dziękuję.
Napisano
Witam!Niepotrzebnie Kol.dał tą wstawkę z profesjonalistami,bo nikt się jak dotąd nie odezwał...:)) Ja również nie uważam się za profesjonalistę,ale wg.mnie żaden z wymienionych wykrywaczy nie jest na kolor i na militarkę.Polecić nie mogę żadnego z nich,bo żadnego nie miałem i na pewno już nie zakupię,ale mogę podpowiedzieć,że są to wykrywacze dla początkujących poszukiwaczy z nastawieniem na kolor (co oczywiście nie oznacza,że przy sprzyjających wiatrach nie da się wykopać żelaza).Pozdrawiam!
Napisano
Witam,
ja posiadam ace250 i mogę go polecić. Jest bardzo prosty w obsłudze i skuteczny na drobnice. White's Coinmaster nigdy się nie interesowałem więc nic nie powiem na jego temat, natomiast Fisher F2 jest podobny do ace250. Też się nad nim zastanawiałem lecz w moich oczach wygrał Ace i nie żałuje swojego wyboru.

pozdrawiam
Ejo
Napisano
draven85, skoro masz takie uprzedzenia do tej marki to dlaczego nie napiszesz??? ja mam 3 różne wykrywacze i żadnego nie wyróżniam. Coś ci zrobił ten wykrywacz??? napisz wyżal się, każdy zainteresowany wysłucha

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie