michal1514 Napisano 20 Czerwiec 2010 Share Napisano 20 Czerwiec 2010 Możliwe, że gdzieś są.Ja byłem tuż zaraz za ogrodzeniem lotniska.Ogólnie to nie chodzę koło lotniska byłem tlko na chwile, ale na jakis wspolny wypad moge sie kiedys wybrac tutaj niedaleko ;d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKI Napisano 21 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2010 Są..przy podjeżdzie do lotniska po lewej stronie drogi,ciut przed kortem:-)Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 21 Czerwiec 2010 Share Napisano 21 Czerwiec 2010 Ok wybiore się tam, chociaż jakieś ładne stany ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKI Napisano 22 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 22 Czerwiec 2010 Stany-mint!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKI Napisano 22 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 22 Czerwiec 2010 Jak by wyprodukowane wczoraj:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 22 Czerwiec 2010 Share Napisano 22 Czerwiec 2010 pokaż fotki jak masz jakieś tych łusek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.