danielka Posted June 1, 2010 Author Share Posted June 1, 2010 Witam Wschowskich. Kilkakrotnie już pisałem na tym forum odnośnie wykrywacza, przeczytałem wiele interesujących mnie postów i posiadam jakąś tam wiedzę:)lecz przez ten czas mogło się wiele rzeczy zmienić , nowe wyrywacze, nowe ceny i chciałbym Was prosić o opinie. Chciałbym kupić wyrywacz 1000-1200zł, żeby był dobry zarówno na militarke jak i kolorek cz bardziej interesuje mnie kolorek. Z góry dziękuje i pozdrawiam wszystkich poszukiwaczy:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
albertus32 Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 proxima Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielka Posted June 1, 2010 Author Share Posted June 1, 2010 a sam mas proximia ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
albertus32 Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 Kolegó miałem proxime i bardzo przyjemnie mi sie z nią szukało . Poszukaj w wyszukiwarce o proximie pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
majos Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 szanowny kolego zakładam że dopiero zaczynasz przygode z wykrywką a więc nie radze ci rzucać sie na początek na skąplikowane wykrywacze ja jak i wielu z pośród nas zaczynałem od Garetta Ace 250 to dobry sprzęt co prawda nie na militarke ale jeśli jesteś ze wschowy to w okolicznych piaskach naprawde ładnie ciągnie a co do militarki to i tak trzeba jeżdzić dużo dalej Link to comment Share on other sites More sharing options...
pako151515 Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 Powiem krótko, jeżeli za tą cenę szukaj PROximy. Ja 25 dniową PROximę wyszarpałem za 1200zł. Nie żałuję! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samgnus Posted June 8, 2010 Share Posted June 8, 2010 ...to musiał być ktoś bardzo zadowolony z zakupu skoro sprzedał po 25 dniach użytkowania...:)))Sorry,ale po przeczytaniu postu Kol.pako od razu narzuciła mi się ta dygresja :).Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macius2 Posted June 9, 2010 Share Posted June 9, 2010 Polecam proxime dobra na kolor jak i na militarke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.