danielka Napisano 1 Czerwiec 2010 Autor Napisano 1 Czerwiec 2010 Witam Wschowskich. Kilkakrotnie już pisałem na tym forum odnośnie wykrywacza, przeczytałem wiele interesujących mnie postów i posiadam jakąś tam wiedzę:)lecz przez ten czas mogło się wiele rzeczy zmienić , nowe wyrywacze, nowe ceny i chciałbym Was prosić o opinie. Chciałbym kupić wyrywacz 1000-1200zł, żeby był dobry zarówno na militarke jak i kolorek cz bardziej interesuje mnie kolorek. Z góry dziękuje i pozdrawiam wszystkich poszukiwaczy:)
albertus32 Napisano 1 Czerwiec 2010 Napisano 1 Czerwiec 2010 Kolegó miałem proxime i bardzo przyjemnie mi sie z nią szukało . Poszukaj w wyszukiwarce o proximie pozdro
majos Napisano 2 Czerwiec 2010 Napisano 2 Czerwiec 2010 szanowny kolego zakładam że dopiero zaczynasz przygode z wykrywką a więc nie radze ci rzucać sie na początek na skąplikowane wykrywacze ja jak i wielu z pośród nas zaczynałem od Garetta Ace 250 to dobry sprzęt co prawda nie na militarke ale jeśli jesteś ze wschowy to w okolicznych piaskach naprawde ładnie ciągnie a co do militarki to i tak trzeba jeżdzić dużo dalej
pako151515 Napisano 2 Czerwiec 2010 Napisano 2 Czerwiec 2010 Powiem krótko, jeżeli za tą cenę szukaj PROximy. Ja 25 dniową PROximę wyszarpałem za 1200zł. Nie żałuję!
samgnus Napisano 8 Czerwiec 2010 Napisano 8 Czerwiec 2010 ...to musiał być ktoś bardzo zadowolony z zakupu skoro sprzedał po 25 dniach użytkowania...:)))Sorry,ale po przeczytaniu postu Kol.pako od razu narzuciła mi się ta dygresja :).Pozdrawiam!
macius2 Napisano 9 Czerwiec 2010 Napisano 9 Czerwiec 2010 Polecam proxime dobra na kolor jak i na militarke.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.