pawel888 Napisano 31 Maj 2010 Autor Napisano 31 Maj 2010 Witam prosił bym o identyfikacje tego przedmiotu. Znaleziony na pozycjach niemieckich ale może być i coś zza naszej wschodniej granicy. Wygląda na jakiś element pojazdu ale to są tylko moje przypuszczenia. <pozdro
pawel888 Napisano 31 Maj 2010 Autor Napisano 31 Maj 2010 Witam prosił bym o identyfikacje tego przedmiotu. Znaleziony na pozycjach niemieckich ale może być i coś zza naszej wschodniej granicy. Wygląda na jakiś element pojazdu ale to są tylko moje przypuszczenia. <pozdro
Hebda Napisano 31 Maj 2010 Napisano 31 Maj 2010 od pojazdu raczej nie.Może coś z łączności??w pobliżu stanowisko baterii150mm,ruskie też były(magazynek ppsz,niemiecka ładownica z ammo mosin)
Pytanie
pawel888
Witam prosił bym o identyfikacje tego przedmiotu. Znaleziony na pozycjach niemieckich ale może być i coś zza naszej wschodniej granicy. Wygląda na jakiś element pojazdu ale to są tylko moje przypuszczenia.
<pozdro
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.