zabi Posted May 31, 2010 Author Share Posted May 31, 2010 Witam!Panowie jest jakaś możliwość żeby skleić, pospawać itp złamane skrzydełko bezpiecznika? Pewnie niejednemu z was też się to przytrafiło przy próbie rozruszania... Może jakieś migomaty, spawanie gazami itp? Wiem że będzie ciężko bo to malutka pierdółka ale może jest jakiś sposób?Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
janczar Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 zabi daj foty Link to comment Share on other sites More sharing options...
zabi Posted May 31, 2010 Author Share Posted May 31, 2010 W tej chwili nie mam jak zrobić, skrzydełko pękło praktycznie przy samym trzonie zamka. Jak wróce do domu to w weekend zapodam fotki Link to comment Share on other sites More sharing options...
lina_90 Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 Ja to bym to pospawał ile tylko się da, i próbował rozruszać, i tak już z tego nic nie zrobisz, część jest do wymiany a przynajmniej nie miałbyś ,,kikuta'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.