zabi Napisano 31 Maj 2010 Autor Share Napisano 31 Maj 2010 Witam!Panowie jest jakaś możliwość żeby skleić, pospawać itp złamane skrzydełko bezpiecznika? Pewnie niejednemu z was też się to przytrafiło przy próbie rozruszania... Może jakieś migomaty, spawanie gazami itp? Wiem że będzie ciężko bo to malutka pierdółka ale może jest jakiś sposób?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 31 Maj 2010 Share Napisano 31 Maj 2010 zabi daj foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabi Napisano 31 Maj 2010 Autor Share Napisano 31 Maj 2010 W tej chwili nie mam jak zrobić, skrzydełko pękło praktycznie przy samym trzonie zamka. Jak wróce do domu to w weekend zapodam fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 Ja to bym to pospawał ile tylko się da, i próbował rozruszać, i tak już z tego nic nie zrobisz, część jest do wymiany a przynajmniej nie miałbyś ,,kikuta'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.