Witam! Trapi mnie straszny problem który nie daje mi spać po nocach :-) otóż, czas pewien temu trafiłem fajną czachę w rejonie starego śmietniska pewnych koszar kawalerii, byłem święcie przekonany ze jest to insygnie ss. Ostatnio na forum ktoś pytał tez o swoją czaszkę i odpowiedż nie była zbyt oczywista. Mój egzemplarz przedstawiam na zdjęciu , wielkość standardowej czachy ss. W bezpośredniej bliskości wyszły blachy kolaży (radfahr), kavalerii (kav.) i transportu konnego (fahr), najblizszy fant ss wyszedł jakieś 500 - 600 metrów od czachy i był to potłuczony tależ. Prosze o opinie na temat przeznaczenie tego oznaczenia. Pozdrawiam Mateusz
Pytanie
kudlaty
Trapi mnie straszny problem który nie daje mi spać po nocach :-) otóż, czas pewien temu trafiłem fajną czachę w rejonie starego śmietniska pewnych koszar kawalerii, byłem święcie przekonany ze jest to insygnie ss. Ostatnio na forum ktoś pytał tez o swoją czaszkę i odpowiedż nie była zbyt oczywista. Mój egzemplarz przedstawiam na zdjęciu , wielkość standardowej czachy ss. W bezpośredniej bliskości wyszły blachy kolaży (radfahr), kavalerii (kav.) i transportu konnego (fahr), najblizszy fant ss wyszedł jakieś 500 - 600 metrów od czachy i był to potłuczony tależ. Prosze o opinie na temat przeznaczenie tego oznaczenia.
Pozdrawiam Mateusz
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.