Czy mógłby ktoś mi powiedzieć kto dostawał takie karty, może coś więcej o tej kobiecie (nie znam niemieckiego) i dlaczego na pierwszej stronie widnieje pieczątka Komisariat Milicji Obywatelskiej Bydgoszcz"
I druga sprawa. Mam okazję kupić rondel/garnek niemiecki, na którym rosyjski zołnierz (wywrył obrazy: jak rosyjskie samoloty bombardują niemieckie miasta, zniszczone ropsyjskie czołgi, hitlerowska gapa kłania się przed potęgą ZSRR. Data to 1944. Ile coś takiego jest warte? Facet chce 60zł.
Pytanie
michkil
Wiram.
Czy mógłby ktoś mi powiedzieć kto dostawał takie karty, może coś więcej o tej kobiecie (nie znam niemieckiego)
i dlaczego na pierwszej stronie widnieje pieczątka Komisariat Milicji Obywatelskiej Bydgoszcz"
I druga sprawa. Mam okazję kupić rondel/garnek niemiecki, na którym rosyjski zołnierz (wywrył obrazy: jak rosyjskie samoloty bombardują niemieckie miasta, zniszczone ropsyjskie czołgi, hitlerowska gapa kłania się przed potęgą ZSRR. Data to 1944. Ile coś takiego jest warte? Facet chce 60zł.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.